in ,

Няма отказване! Tото битката на братоците: седмица 11

Не спираме да си следваме страстите, което ни затрива главите, брато. Не е нормално, но по-нормално нема и да стане. Тук сме 11-та седмица поред, за да ти споделим как виждаме мачовете през уикенда. Водим си статистика, в която имаме попадения. Ето какви са възгледите ни…

Валдес
(6/10) познати/прогнози

Уулвс – Тотнъм

Домакините се представят отлично от началото на сезона и логично се намират в средата на класирането. Като домакин “вълците” хапят редовно, но сега срещу тях се изправя Тотнъм. В последните 6 мача от сезона двата тима имат сходни показатели – 12 точки са спечелили “шпорите”, домакините – 10. Изглежда и сега ще бъде равностен сблъсък, а прогнозата ми е свързана с голове.

Прогноза: гол/гол
Коефициент: 1.7

Макс
(3/10) познати/прогнози

Нюкасъл – Уотфорд

Двуостър мач, в който е ясно едно – може да се получи всякакъв резултат. Все пак двата отбора ще си мушнат по едно попадение. За тая работа тия футболисти взимат много пари, тичат и ходят да си правят прически, така че нема как да мине без голове.

Прогноза: гол/гол
Коефициент: 1.9

Филипао
(6/10) познати/прогнози

Борнемут – Манчестър Юнайтед

Троен мач, брато! “Черешките” са изроди този сезон, макар че направиха силни мачове и през миналия. Юнайтед пък е на приливи и отливи. Очаквам голове в двете врати.

Прогноза: гол/гол
Коефициент: 1.61

Кефи ли те?

Как Емери промени “Арсенал” за 6 месеца

Ето какви са единствените два варианта за треньор на Реал Мадрид