Disable the NSFW warnings that refer to content considered inappropriate in the workplace (Not Suitable For Work).

Disable the NSFW warnings that refer to content considered inappropriate in the workplace (Not Suitable For Work).

in

Ето какви са единствените два варианта за треньор на Реал Мадрид

Тежката темата с наследника на Лопетеги като треньор на Реал Мадрид май е към своя край, брато. Президентът Флорентино Перес, който няма присадена коса като един друг президент, се е спрял на два варианта, след като пропаднаха преговорите с Антонио Конте.

Според вестник “Марка”, цитирани от Гонг, цитирани от нас, цитирани и от теб пред приятели като прочетеш тоя материал, Флорентино Перес ще избира между това дали да остави за постоянно на поста Сантиаго Солари, който пое временно управлението след раздялата с Лопетеги, или да ангажира португалския специалист Леонардо Жардим, на когото е огромен фен.

Изданието твърди, че по-голямата част от приближените на Перес смятат, че Солари трябва да получи своя шанс. Особено ако играта на отбора потръгне в четирите мача, които получи като картбланш от ръководството. Аржентинецът вече спечели първия от тях с 4:0 – това беше гостуването на аматьорите от Мелия за Купата на Краля в сряда.

УВОЛНЕНИЕ ЗА ШОФЬОР, ДАЛ ДА КАРА НА МАЙМУНА (ВИДЕО)

Ако все пак се прецени, че бившият халф на клуба не е достатъчно опитен за тази задача, ще се ангажира Жардим. Португалецът е без отбор от около месец, след като беше уволнен от Монако. Но в годините преди това възроди старата слава на “монегаските” и дори ги изведе до шампионската титла в конкуренцията на мултимилиардерите от Пари Сен Жермен.

Перес е бил впечатлен от работата на Жардим и дори според “Марка”, той е бил първият в списъка му, след като започнал да се замисля за уволнението на Лопетеги. Но решил първо да пробва с по-голямо име в професията като Антонио Конте. А този ход се оказа твърде неуспешен.

Най-големи плюсове португалецът си спечелил с начина, по който реши да заложи на Килиан Мбапе още в ранна юношеска възраст и впоследствие да го развие до една от най-големите звезди на световния футбол в момента, продаден за феноменалните 180 млн. евро.

Разрешение на треньорския казус в Реал Мадрид се очаква да има най-късно в средата на този месец. Със сигурност е ясно едно – мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино няма да дойде на “Бернабеу”, като кандидатурата му дори не е била обсъждана, твърди изданието.

Кефи ли те?

Няма отказване! Tото битката на братоците: седмица 11

Череп от 10 000 кибритени клечки изгаря по-бързо и от тек (ВИДЕО)

Back to Top

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.