in

Трима играчи, които да купиш на Fantasy

Висшата лига е в разгара си, брато. Първите 3 кръга минаха неусетно, но вече видяхме някои нови герои. Ако пък имаш и отбор на Fantasy, значи следиш нещата още по-искъсо. Тук сме, защото преведохме една яка статия от пичовете от FourFourTwo. А те са разбират материята. Ако нямаш доверие на нас, на тях можеш да имаш.

Рикардо Перейра („Лестър“)

Едно от новите попълнения на „лисиците“ това лято направи впечатление по време на двубоя с „Уулвърхямптън“ преди седмица. Тогава крайният бранител се отчете с асистенция, а тимът му запази суха мрежа. Освен това десният защитник се очертава да бъде основна фигура в състава на Клод Пюел. Пред „Лестър“ предстои тежък двубой с „Ливърпул“, но през септември мачовете ще бъдат далеч по-леки – „Борнемут“, „Хъдърсфийлд“ и „Нюкасъл“. А Перейра може да бъде твой срещу 5 млн. паунда.

Ричарлисон („Евертън“)

Само един сезон във Висшата лига бе необходим на младия бразилец, за да убеди „Евертън“ да плати 35 млн. паунда за правата му. Бившият играч на „Уотфорд“ е удачен вариант за халфовата линия, а доказателство за това е фактът,че 36.5% от играещите вече са го взели в състава си. Офанзивният играч вече вкара 3 гола в първите 3 мача. Лошата новина е, че е наказан до 23-ти септември. След това обаче спокойно можеш да го привлечеш срещу 6.8 млн.

Джейми Варди („Лестър“)

Може би тази мисъл вече ти е минавала през главата, но в действителност опитният играч е селектиран от едва 4.7% към днешна дата. Английският национал вече откри головата си сметка за сезона, но и направи голяма глупост, изкарвайки си наивен червен картон срещу „вълците“. Сега той изтърпява наказание, но ще се завърне в игра в средата на септември. Силният старт на „лисиците“ обаче дава предпоставки, че Варди ще бъде сред водещите реализатори в първенството през сезона. Таранът струва 9 млн.

Кефи ли те?

Селфи с трупове

Изтръпнал език е най-честата секс контузия