Участвай във Фентъзи лигата с Brato.bg, даваме награда на първия

Участвай във Фентъзи лигата с Brato.bg, даваме награда на първия

Новият сезон във Висшата лига започва след дни, брато. Ще се лее бира, ще се яде чипс и ще се псува по съдията. Ние обаче имаме още едно занимание, свързано с елита на Англия – Fantasy Premier League.

Там си правим виртуален отбор с играчите от всички клубове. За целта имаш бюджет от 100 млн. паунда, с които трябва да селектираш правилните футболисти. Всеки един от състезателите си има цена според класата му, а след всеки кръг се дават точки според представянето му в реалните мачове от Висшата лига. Така трупаш точки, с които в края на кампанията можеш да спечелиш много награди от организаторите.

Ако искаш да бъдеш новия чичо Пенчо, Жадното или чичо Гошо от Разград, дерзай, брато, защото адреналинът е гарантиран.

Ние от Brato.bg сме създали собствена лига, където се съревновават нашите читатели, а в това число и със самите ние (авторите). Този, който в край на сезона спечели най-много точки, ще получи награда от екипа ни. Скромна, но от сърце.

Как става всичко това?
Влизаш в сайта на “Fantasy Premier League”(ЛИНК). Попълваш за минутка няколкото задължителни полета, след това избираш “Fantasy Premier League”, а не “Ultimate Fantasy Premier League”, цъкаш на бутона в сиво “SQUAD SELECTION” и селектираш своя състав от 15 играчи (имаш и резерви), а след това ще избереш кои от тях да са титуляри и кои да са на пейката. Като си готов цъкаш на бутон “LEAGUES”. Даваш “Join a league”, маркираш “Private league”, следва “NEXT” и в празното поле слагаш този код:

128651-27168

С него се включваш в лигата на Brato.bg. В лигата вече се включиха и други пияници, единият от тях си е кръстил отбора “Подай виното там”. Миналата година бяхме над 500 души. Чакаме те, брато! Покани и приятели. Сега бий шамар на Цецка да ти остави компа за още 15 минути, регистрирай се и да се позабавляваме.

п.п. Ако си участвал миналия сезон в Лигата, не трябва да влизаш на ново.