in

Изтръпнал език е най-честата секс контузия

Секс контузиите не бива да бъдат тема табу, брато. Напротив. Трябва да се коментират проблемите, за да не бъдат повтаряни. А ние от Brato.bg проведохме анкета с научен характер, тъй като ни беше важно.

Попитахме над 100 души какви травми са имали в леглото, а те на драго сърце си признаха. Най-малкото, защото е анонимно. Пак си важи.

Точно 32% разкриха, че са имали изтръпнал език, което подсказва за солидна любвна игра преди да се пристъпи към съществените действия. Тъжният факт идва от други 30%, признали на свой ред, че изобщо не се стига до чок-чок, за да имат контузии.

На трето място в травматологията на Brato.bg са тези със сецнатите кръстове. Така става, когато чокаш със злоба, мислейки си за бившата/бившия.

Любими обаче са ни онези 12%, участвали в допитването, които имат мазоли от жулене. Много силно! А останалите проценти бяха разпределени между “следи от камшици”, “счупени пръсти” и “посенено око, щото исках да ме боли…”. Така ни харесваш, брато – до болка откровен, но и задоволен. Евала!

Сега питаме дали изневеряваш на твоята Цецка. Важи обаче и за жените. Знаем, че и те обичат да слагат рога…

Кефи ли те?

Трима играчи, които да купиш на Fantasy

DJ Mati за Brato.bg: Българският парти енимъл не е прост