„Семейство Симпсън“ с ново пророчевство, този път за Пьонгчанг

„Семейство Симпсън“ с ново пророчевство, този път за Пьонгчанг

Мъжете се делят на два вида в много отношения, брато – хетеро и хомо, „сини“ и „червени“, FIFA и PES, „Семейство Симпсън“ и „Семейният човек“. Ние имаме силно изразени предпочитания в 3 от 4 случая. Раздвоение сме единствено що не отнася до анимационните сериали. И двата ги гледаме с кеф.

А „Семейство Симпсън“ освен с убийственото си чувство за хумор, е всеизвестен и с пророческите си умения. Сериалът на Мат Гронинг през годините позна някои изумителни събития, сред които избирането на Донълд Тръмп за президент, спечелената Нобелова награда на Бенгт Холстрьом, умните часовници и още куп други неща.

Сега това се случи отново, след като САЩ спечели първия си златен медал в кърлинга на Олимпиада. И докато за спортистите радостта бе неописуема след победата с 10:7 над Швеция, за сценаристите на „Симпсън“ чувството вече бе познато. Причината – бяха го бяха предрекли още през 2010 година. Това се случи в епизод 12 от сезон 21. Сценарият е написан от Роб Лазебник, който използва профила си в Twitter, за да поздрави отбора по кърлинг, като не пропусна възможността да припомни силния му нюх в този спорт.