in

Коли под 2300 лева, които ти препоръчваме да си купиш

Разровихме се в сайтовете за автомобили, брато, за да ти извадим няколко оферти, които заслужават твоето внимание. Тези возила са здрави, сигурни и не биха те оставили, както го направи твоята бивша. Комфортът при пътуването с тях със сигурност ще е налице, няма какво да се чудиш – скачай на нещо под 2500 лева.

БЪЛГАРИ ПРЕОБРАЗИХА ИНТЕРИОРА НА РОЛС РОЙС

УАЗ

Тръгваме от братска Русия, където автомобилостроенето е религия. Крокодилският цвят на този страхотен ван е дълбоко свързан с блажната боя, така че от драскотини не можеш да се притесняваш. Документи за доказване на километрите няма, но сам знаеш, че и ти можеш да ги превъртиш с писалка, щом решиш да го продаваш. Набор е сестра ти най-вероятно, а пък тя е по-умна от теб, значи можеш да се довериш на братушките. Като разцъкаш обявата, ще се убедиш, че имаш бонус със седалките – червени равеници. То е стил, то е класа, то е дизайн!

ОПЕЛ

Нема лабаво! Този тунинг ще ти отвее боксерките! Страхотен градски автомобил с мощност 45 коня, демек ако се затичаш надолу, ще го минеш. Тва не е важно. Важно е да му туриш една музика за 500 лева, да провисиш ръка като мъртвец през джама и да надуеш басите, а джамовете на бабичките да почнат да падат. Уникалните джанти леко загатват, че пробегът най-вероятно е реален, имайки предвид, че тва малко хора могат да го карат. Ако не можеш да влезеш в купето, не се притеснявай, а бързо минавай на диета. Не става хем кебапчета, хем евтина кола. Разгледай обявата и прецени дали това е каляската ти…

БМВ

Тука вече излитаме! Черно-бялата пантера е 150 конски сили, макар и да вярваме, че повече от половината са умрели. Воланът за рейсъри ни вдъхновява да вземем тоя автомобил и да правим дрифтове на “Орлов мост”. Стандарт Евро 2 значи, че разболеваш хората от рак, но всичко е точно, щом за 1200 лева имаш ксенонови фарове, ел. стъкла, ел. огледала и парктроник. Туриш ли му една газ, ще излетиш, гарантираме ти. Тва беемве е само за ценители, виж дали е твоето в обявата.

ЛАДИЧКА

Немаме повече сила да коментираме, но ще се напънем. Кола, която можеш да сглобиш и разглобиш с голи ръце и чук. Малкият данък ти гарантира спестяване на излишни разходи, а котката предполагаме, че е бонус. Мартин от Разлог е на посочения телефон, сигурни сме, че в автомобила не е пушено, не е и слушана чалга. Само за разбирачи! Километрите са абсолютен подарък, съединител ще хвърли при внук ти чак!

АУДИ

Много бега! За пръв път виждаме оранжев цвят Ауди. Продавачката Теодора пише: “kolata ima zabelejki saobrazeni s cenata koqto e kraina”. Добре, шефке. A 6te varne6 li edin lev, ako ti broim 2 bona??

МПС-то е от Сливен. Наведеш се – камък. Изправиш се – вятър. Обърнеш се – циганин.

Кефи ли те?

Българи преобразиха интериора на Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe

Той оцеля след нападения от мечка, акула и гърмяща змия в рамките на 4 години