in

Българи преобразиха интериора на Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe

Кой каза, че за българите се говори само в негативен план по свата, брато? Веднага да се поправиш, защото вече в няколко ;международни сайта попадаме на новината за талантливите български дизайнери на интериор на коли Vilner Studio, преобразили в конкретния случай Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe.

Въпросната десетгодишна луксозна кола имаше нужда от освежаване, тъй като носеше типичните белези на времето – по седалките имаше петна от тъмните дънки на последния й собственик, а новият такъв искаше да върне купето към оригиналния интериор отпреди години.

А нашите сънародници от Vilner приеха задачата отговорно и на свой ред използва няколко квадратни метра фина бяла кожа, за да вдъхнат нов живот на седалките. Освен това та вече имат инициали “RR”, които освен, че красят автомобила, помагат и за проветряването. Същите инициали могат да се намерят и на вратите.

Таблото вече е обвито в “специална анти-UV импрегнирана кожа”, което  минимизира отраженията от вътрешната страна на предното стъкло, признават от фирмата за тунинг на коли. Малки детайли, като бродирани облегалки за глава и специални стелки, правят това превозно средство по-уникално от всякога.

Обобщено, от Vilner прекарват общо 120 часове за възстановяване на задната “палуба”. А българите не направиха никакви други модификации, така че екстериорът остава запазен, както и 6.75-литровият V12 двигател, който захранва 460PS (454hp / 339kW) и 720Nm (531lb-ft) въртящ момент към задните колела през шест-степенна автоматика.

Източник: carscoops.com

Кефи ли те?

Нашият топ 10 хип-хоп парчета (НОВО! НОВО! НОВО!)

Коли под 2300 лева, които ти препоръчваме да си купиш