in ,

Той оцеля след нападения от мечка, акула и гърмяща змия в рамките на 4 години

Има хора с късмет, брато, но има и такива, които са си чисти каръци. Но Дилън Макулиямс е от първите със сигурност. Всичко зависи от гледната точка, но няма как да не си оптимист, когато си все още жив след атака от мечка, акула и гърмяща змия в рамките на 4 години.

20-годишният американец от Колорадо все още се радва на слънчевите лъчи, студената бира и горещите Цецки. Прави го, след като наскоро бе изненадан неприятно от тигрова акула, докато караше сърф в океана.

“Усетих болка в крака, след което видях една акула под мен – започва своя разказ Дилън. – Започнах да я ритам и се опитах да се насоча към брега възможно най-бързо. Дори не знаех дали съм загубил половината си крак или не.”
Въпреки атаката, Дилън все още може да ходи нормално. Двуметровата риба успява да го рани, но в последствие лекарите шият крайника му със седем шева.

И всичко това можеше да се приеме като нещо нормално от местните, ако беше първата среща с хищник в живота на Дилън. Но атаката от акулата е третият подобен инцидент. През юли 2017 г. братото, което работи като инструктор за оцеляване в лагера в Колорадо, спеше на открито, когато в 4 часа сутринта се събуди от странна болка – главата му беше притисната в челюстите на мечка.

“Борих се с мечката, но успях да избягам от хватката й”, допълва американецът по този случай. Но ако някой си мисли Дилън за лъжец, то профилът му в Инстаграм пази всички контузии.

А през 2015 г. Дилън беше атакуван и от гърмяща змия. Това се случи в щата Юта: “Вървях по пътеката и си мислех, че съм ритнал кактус, но не видях него, а гърмяща змия, извита на топка.”

В следствие на охапването, Дилън прекарва няколко дни в болница, а в крайна сметка животът му е спасен: “Не обвинявам акулата, мечката или гърмящата змия. Все още отивам на къмпинг и все още ще плувам в океана. Не знам дали съм щастливец или просто нямам късмет. Родителите ми са благодарни, че съм още жив. Аз също.”

Кефи ли те?

Коли под 2300 лева, които ти препоръчваме да си купиш

Not Safe For Work
Click to view this post

Елинчето е много коварна мацка