in ,

Каним те на бирфест в Прага, брато

Температурите се покачват, а с тях и желанието за почивки, бира и добри емоции, брато. Ние можем да ти предложим от всичко това. Каним те на бирфест в Прага. Тръгваме на 22 май от София и се връщаме на 27 май. Няколко дни в Златна Прага, пълни с много разходки, забавления и обиколка на дворци като за крале.

Столицата на Чехия е смятана за една от най-красивите в света и е сред най-посещаваните места от туристи. Известна е с многообразната си архитектура от различни периоди – барок, рококо, готика, романтизъм, кубизъм и др. Също така градът е признат за един от най-красивите в света и на два пъти е столица на Свещената Римска империя и седалище на императора ѝ.

Освен красотите, които ще се видят по време на пътуването, черешката на тортата си остава Пражкия Бирфест. Той ще е разположен на площ от 4000 кв.м., предлагащ тонове литри от златната течност, над 70 марки чешка бира от най-високо качество и най-добрите деликатеси на местните готвачи, месари и хлебари. За настроението е организирана богата програма с жива музика, представления, пърформанси и всякакви забавления за малки и големи.

Ако си мислиш, че купона ще е само в Прага, длъжни сме да ти кажем, че по време на пътуването ще можеш да пиеш бира от cheshkabira.com. Те ще подарят на всеки по две бири от малки чешки пивоварни. За мезе ще ти предложим нашата книга „Наръчникът на едно брато“ на промоционална цена. В него можеш да откриеш над 90 теми, сред които „Най-известните бири, които трябва да опиташ“, „Как да вдигаш тост като истинско Брато“ или „Правилата за пиене, които трябва да спазваш в чужбина“. И ако не знаеш, разделителят на книгата е… шише бира.

Фейсбук събитие за Пражкия Бирфест

Информация и подробности по дни за екскурзията, както и записването за нея става при нашите приятели от “Sun travel”.

Кефи ли те?

Създадоха стопер, който да пази мустаците при ядене и пиене

От Египет до Русия с колело за Световното