in , ,

Голямото завръщане на сериала “Западен свят”

“Западен свят” е един от сериалите, които ни грабнаха яко, брато. В сезон 1 на американската научно-фантастична уестърн поредица гледахме бой, трепане, стригане, секс… Антъни Хопкинс бе в главната роля и един от двамата създатели на футуристичен увеселителен парк за възрастни, в който неизправността на един робот нанесе огромни поражения.

Теса Томпсън, една от главните актриси в сериала, сподели какво да очакваме от сезон 2, който се завръща с нови 10 епизода.

“Това наистина е сезон, в който жените господстват. Те владеят света в увеселителния парк този път, особено жените, които играеха гостоприемници. Преди ги виждахте като обекти, например героинята на Танди Нютън (Мейв Милей), която работеше в публичен дом и можеше да бъде взета от всеки, който я поиска. В този сезон ще видите как нещата се обръщат и тя ще бъде тази, която може да има всеки, който реши.”

Премиерата на “Западен свят” е на 23 април от 21:00 часа по HBO. Първият епизод ще бъде наличен още от сутринта на същия ден в онлайн стрийминг платформата HBO GO.

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Милионер спи с 4 различни любовници всяка нощ, жена му няма нищо против

Читателите на Brato.bg разказват вицове