in , ,

Милионер спи с 4 различни любовници всяка нощ, жена му няма нищо против

Забрави за Дан Билзериан, брато. Тревърс Бейнън е по-голям. Роден е в Мелбърн през 1972 г. и наследява тютюневата компания FreeChoice, основана от родителите му Тревър и Сандра. В Австралия притежава около 200 търговски обекта.

Тютюневият магнат е женен, но това не му пречи всяка вечер да спи с по няколко различни Цецки. А за капак си публикува скандални снимки в профила му в Инстаграм.

Братото не си губи времето и между парите и семейния живот обича да прави оргии. И докото за нас това е неосъществим блян, за него е всекидневие.

“В леглото имам средно по четири момичета – признава щастливият иначе съпруг и баща на четири деца. – Често нямам достатъчно време да спя. Но времето в спалнята не е за мен, а за да задоволявам момичета.”

А всички тези неща са добре познати за съпругата му Таиша, която на свой ред признава: “Винаги ще има и други жени. Понякога те оставят да спят тук за няколко седмици, след което си тръгват. Аз нямам нищо против. Той има много приятелки, но само една съпруга.”

Разбира се, не всички са толкова спокойни. Бабата и дядото на Таиша не са на същото мнение. Те не поддържат връзка с разкрепостеното семейство и смятат, че имението на Тревърс е секта. Въпреки това признават, че им липсват внуците.

Още много палави снимки и видеа можеш да видиш в профила му в Инстаграм. 

Братото със съпругата и две от дъщерите му.

Кефи ли те?

Припадаш: Тренировка за вратари, която ще те втрещи

Голямото завръщане на сериала “Западен свят”