in , ,

Джъд Лоу е младият Дъмбълдор във „Фантастични животни: Престъпленията на Гриндълуолд“

Излезе трейлър на „Фантастични животни: Престъпленията на Гриндълуолд“, брато. Филмът e продължение на „Фантастични животни и къде да ги намерим“ от 2016 г.. Това е втората лента от поредицата и десетият от франчайза „Магическият свят“ на Дж. К. Роулинг, който започва с филмовата поредица Хари Потър.

В края на първия филм „Фантастични животни и къде да ги намерим”, могъщият тъмен магьосник Гелърт Гриндълуолд (изигран от Джони Деп) е заловен от MACUSA или Magical Congress of the United States of America (Магичният конгрес на САЩ) с помощта на зоомага Нют Скамандър (актьорът Еди Редмейн). Но Гриндълуолд успява да избяга и започва да събира последователи, не подозиращи за истинската му цел – да създаде линия чистокръвни магове, които да господстват над останалите същества.

В опит да осуети плановете на Гриндълуолд, младият Албус Дъмбълдор (Джъд Лоу) се обръща за помощ към бившия си студент Нют, който се съгласява да помогне без да предполага за опасностите, които ги очакват.

В ролите отново ще видим Джони Деп, Еди Редмейн, Катрин Уотърстън, Дан Фоглър и др.

Световната премиера на „Фантастични животни: Престъпленията на Гриндълуолд“ ще бъде на 16 ноември 2018 г. във формат RealD 3D, IMAX 2D и 3D, и 2D.

Кефи ли те?

Учителка плати 19 000 долара за трансплантация на бъбрек на котката си

Топ предложения на Brato.bg за нов водещ на “Стани богат”