in , ,

Учителка плати 19 000 долара за трансплантация на бъбрек на котката си

Всеизвестен факт е, брато, че котките имат девет живота. Но при 17-годишния Стенли нещата стоят по друг начин. Нашият космат герой живее вече десети. И всичко това благодарение на Бетси Бойд. Тя похарчи 19 000 долара, за да спаси живота на своя домашен любимец и изобщо не съжалява за въпросната сума. Браво!

Майката на две деца не се поколеба да направи трансплантация на бъбреците на възрастната котка. А професията й не предвещава да има подобни финансови възможности. Работи като редовен учител в Балтимор в Щатите и има много скромни доходи. А нейните приятелите се опитаха да я убедят да не харчи пари, но Бетси остана непреклонна и направи операцията с част от спестяванията, отделени за образованието на децата си в колежа. Също така, за да плати за трансплантацията на органи, щедрата Цецка с голямо сърце бе принудена да се откаже от идеята да купи нова кола.

“Стенли ме обича много и аз го обичам и искам той да е наоколо – призна грижовната Бетси. – Това е най-добрият ми приятел, той е свидетел на всички мои изпитания и нещастия.”

А за капак, тя се съгласи да вземе в дома си донорската котка – двегодишен Джей, който преди това е живял в приют. Радваме се, че имаме възможност да пишем подобни истории. За някои това е лудост, за други любов.

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Цецки, които ще пробудят животинското в теб

Джъд Лоу е младият Дъмбълдор във „Фантастични животни: Престъпленията на Гриндълуолд“