Топ предложения на Brato.bg за нов водещ на „Стани богат“

Топ предложения на Brato.bg за нов водещ на „Стани богат“

Една легенда се завръща, брато. Предаването „Стани богат“ отново тръгва по родния ефир, но с една малка подробност – вече ще бъде по БНТ, а не както бе досега по „Нова телевизия“. Това налага някои промени, най-голямата от които е свързана с водещия на предаването.

Ники Кънчев е аут от играта по разбираеми причини. Това поражда въпроса кой ще заеме неговото място. Мхм, така, много логичен въпрос. Ние също се замислихме по темата…

Петела

Рейтингите ще гърмят, брато, а телевизионното предаване ще достигне нови висоти. Безумните риторични въпроси на Кънчев ще отстъпят място на корифея в спортната журналистика Петър Василев. Неговите изказвания включват лафове от ранга на „Двамата братя Боатенг са родени в Берлин от един и същи баща“, „Световното превзе света. Светът е топка“, „Много хубав пас, но нямаше нито идея, нито стратегия“ и още, и още. Заслужава си един такъв експеримент. Така или иначе от БНТ сме виждали всичко…

Цветан Цветанов

Нещо се поизгуби напоследък Цв. Цв., затова е време да стъпи по-здраво в ефир. Предимството му за водещ на „Стани богат“ е, че няма нужда от заплата, оправил е бюджета занапред, щом има 5-6 апартамента в София. Човекът знае как се става богат. Общата му култура е на високо ниво, а ако не знае нещо по въпросите, ще действа със специални разузнавателни средства. Все пак е бил вътрешен министър и знае как се играе тази игра. С големи уши се чува най-добре, пък в случай, че сценаристите са сбъркали отговора, Цветанов е станал такъв досаден оратор, че може да убеди слон да лае. Цецоооууу!

Ани Михайлова

Може и да не се сещаш коя е тя, а но причината е основателна – сменял си канала всеки път, когато си попадал на уникалното, неповторимо, меко казано забавното и най-вече неизтърпимо предаване „Шоуто на Канала“. А Ани е русата мацка от този впечатляващ проект. Решихме, че е напълно логично да продължи своето професионално развитие и да поеме юздите в „Стани богат“. Първо, защото досега беше мъж, а все по-актуална става темата за междуполовото равноправие, а освен това има чувство за хумор и ще направи предаването някак по-цветно.

Ерик Хартман

Името може нищо да не ти говори, но със сигурност го знаеш, брато. Той е водещият на словенското „Искрено и лично“, в което се скъса от смях на различните говорни дефекти на гостите си и хората в публиката. Представяме си го като водещ на „Стани богат“. Ще се хили като пача на грешните отговори на участниците, понякога може дори да се изпуска и в гащите от толкова хилеш. Със сигурност ще разчупи малко стерилното настроение в студиото, което придаваше онова дърво Кънчев.

Редакторите на Брато.бг

Възможно най-подходящия избор. Ние сме скромни, смели, сръчни. Ние сме умни и начетени, но умре тая циганка, дето ни хвалеше, така че сега нема кой. Ако ни направят водещи на „Стани богат“, първото, дето ще направим, е да отворим линия със зрителски обаждания на пияните си фенове. Само така, брато! Трезвеността е за пропадналите. Пиянството е майсторлък. Ще си разказваме мръсни вицове по телевизора, докато СЕМ не ни разстрелят. Айдееееее!