in ,

Топ предложения на Brato.bg за нов водещ на “Стани богат”

Една легенда се завръща, брато. Предаването “Стани богат” отново тръгва по родния ефир, но с една малка подробност – вече ще бъде по БНТ, а не както бе досега по “Нова телевизия”. Това налага някои промени, най-голямата от които е свързана с водещия на предаването.

Ники Кънчев е аут от играта по разбираеми причини. Това поражда въпроса кой ще заеме неговото място. Мхм, така, много логичен въпрос. Ние също се замислихме по темата…

Петела

Рейтингите ще гърмят, брато, а телевизионното предаване ще достигне нови висоти. Безумните риторични въпроси на Кънчев ще отстъпят място на корифея в спортната журналистика Петър Василев. Неговите изказвания включват лафове от ранга на “Двамата братя Боатенг са родени в Берлин от един и същи баща”, “Световното превзе света. Светът е топка”, “Много хубав пас, но нямаше нито идея, нито стратегия” и още, и още. Заслужава си един такъв експеримент. Така или иначе от БНТ сме виждали всичко…

Цветан Цветанов

Нещо се поизгуби напоследък Цв. Цв., затова е време да стъпи по-здраво в ефир. Предимството му за водещ на “Стани богат” е, че няма нужда от заплата, оправил е бюджета занапред, щом има 5-6 апартамента в София. Човекът знае как се става богат. Общата му култура е на високо ниво, а ако не знае нещо по въпросите, ще действа със специални разузнавателни средства. Все пак е бил вътрешен министър и знае как се играе тази игра. С големи уши се чува най-добре, пък в случай, че сценаристите са сбъркали отговора, Цветанов е станал такъв досаден оратор, че може да убеди слон да лае. Цецоооууу!

Ани Михайлова

Може и да не се сещаш коя е тя, а но причината е основателна – сменял си канала всеки път, когато си попадал на уникалното, неповторимо, меко казано забавното и най-вече неизтърпимо предаване “Шоуто на Канала”. А Ани е русата мацка от този впечатляващ проект. Решихме, че е напълно логично да продължи своето професионално развитие и да поеме юздите в “Стани богат”. Първо, защото досега беше мъж, а все по-актуална става темата за междуполовото равноправие, а освен това има чувство за хумор и ще направи предаването някак по-цветно.

Ерик Хартман

Името може нищо да не ти говори, но със сигурност го знаеш, брато. Той е водещият на словенското “Искрено и лично”, в което се скъса от смях на различните говорни дефекти на гостите си и хората в публиката. Представяме си го като водещ на “Стани богат”. Ще се хили като пача на грешните отговори на участниците, понякога може дори да се изпуска и в гащите от толкова хилеш. Със сигурност ще разчупи малко стерилното настроение в студиото, което придаваше онова дърво Кънчев.

Редакторите на Брато.бг

Възможно най-подходящия избор. Ние сме скромни, смели, сръчни. Ние сме умни и начетени, но умре тая циганка, дето ни хвалеше, така че сега нема кой. Ако ни направят водещи на “Стани богат”, първото, дето ще направим, е да отворим линия със зрителски обаждания на пияните си фенове. Само така, брато! Трезвеността е за пропадналите. Пиянството е майсторлък. Ще си разказваме мръсни вицове по телевизора, докато СЕМ не ни разстрелят. Айдееееее!

Кефи ли те?

Джъд Лоу е младият Дъмбълдор във „Фантастични животни: Престъпленията на Гриндълуолд“

Попитахме нашите читатели трябва ли да има празник на мъжа – отговорите ще ви смаят