in , ,

Как да го тропнеш в офиса безопасно и без да те хванат!?

Темата с акитата ни е сред любимите, брато. Признаваме! Толкова години цивилизация и толкова години това не се коментира като другите човешки дейности. Няма например професор по акита, не се изучава нито в училище, нито в университета. Смятаме обаче, че заслужаваш да бъдеш информиран по най-добрия начин, затова ще ти дадем няколко безплатни съвета за това как да се изходиш в офиса безопасно. Знаем, че те вълнува и знаем, че винаги си се чудил.

Ползвай другите етажи

Правило №1 в изкуството да го тропнеш на работа е да не те хванат. Трябва да си бърз и адекватен. Трябва да имаш специални умения и добре развито чувство за самосъхранение. Най-важното е да ползваш другите етажи с тоалетна. С колегите така и така сте заедно по 8-9 часа на ден, айде поне да не разбирате как ви миришат организмите!

Не пропускай: 5 места, на които да я заведеш на Св. Валентин

Ходенето до тоалетна на друг етаж значи, че на работното място няма да ти измислят серлив прякор и няма да ти се подиграват, че ядеш мърша.

Средната кабинка

Адски важно. Средната кабинка е най-малко ползвана. Това са нашите дългогодишни наблюдения, на които можеш да се облегнеш. Там винаги има хартия и никой не е омазал с кафява консистенция стените. Средната кабинка е срамежливата кабинка. Заставаш между двама, трябва си и малко смелост за тая работа, така е.

Часовият пояс

Задържай напрежението в корема до обедната почивка. Перфектният тайминг да го стръсиш е 5 минути преди самата обедна почивка. Тогава всички бързат да се наредят на опашката в близкото заведение за бързо хранене. Избягвай сутрешните часове, когато ще срещнещ най-много хора. Шибано е и нема нужда да се засичате на вратата, загрели един за друг седалката на кенефа. Избягвай и часовете след обедната почивка, когато базуките са заредени и гърмят към мръсния канал.

Обърквай противника

Стратегията е следната: гърмял си бомбите в средната кабинка, но на излизане пускаш водата в писоара. Така ако се засечете с някой на входа на тоалетната, той ще е доста объркан какво точно си правил. Дали оная ти работа не е толкова дълга, че можеш хем да седиш над творението си, хем да я извадиш, ползвайки писоара? Врагът също се чуди дали някой друг не е отровил мухите в помещението. Оставяй ги объркани, оставяй ги да се чудят…

Внимавай!

При изхождането в офиса следва да имаш повишено внимание. Гледаш да не настъпиш омазано парче тоалетна хартия, разхождайки го наоколо. Гледаш да има хартия още преди да си събул гащите. Гледаш да заключиш вратата отвътре, за да не се изака някой бързащ в скута ти. Гледаш да изключиш  звука на телефона, за да не се изкушаваш да вдигнеш на майка ти. Следвай съветите ни и ще бъдеш успешен, брато. Още много такива, но на не толкова гнусни теми, имаме в нашата книга „Наръчникът на едно брато”. Сега се продава с безплатна доставка, поръчай моментално!

Сподели и твоята тайна тактика, брато, под формата на коментар. Ще четем с удоволствие!

Кефи ли те?

5 места, на които да я заведеш на Свети Валентин

Доказаха: Яж чесън, за да бъдеш по-привлекателен