in

Доказаха: Яж чесън, за да бъдеш по-привлекателен

Добра новина, брато – яденето на чесън вече не трябва да е проблем за околните. Напротив! Дори трябва да ни харесват повече. Научно изследване доказа, че чесънът в храната ни прави по-привлекателни, колкото и безумно да звучи всичко това. Направо е неловко как тия учени изкарват наяве темите и проблемите, с които се занимават. И за всичко това получават пари.

В конкретния случай става въпрос за доктор Каролайн Алън от Института по неврология към университета в Нюкасъл. В дните преди Свети Валентин тя реши да даде няколко безумни съвета за това как да се харесаме на нежния пол.

Неотдавна проведено изследване установи, че телесната миризма на хората, които ядат чесън, се оценява като по-приятна и привлекателна от техните половинки. Това вероятно се дължи на факта, че чесънът има полезни за здравето съставки, а по-здравите хора миришат по-приятно, според други проучвания. Не е лъжа, но най-добре хората ухаят, когато се къпят. Това заключение направихме ние и без научно изследване.

Друг съвет на д-р Алън, който ние отдавна сме открили, е мъжете да оставят жените да им избират парфюм. Дори ако става въпрос за майка ти. Според въпросната Цецка не трябва да пропускаме възможност да се пръскаме с парфюм или дезодорант. Ароматът прави човек по-уверен и по-привлекателен, както и по-малко нервен.

Кефи ли те?

Как да го тропнеш в офиса безопасно и без да те хванат!?

“Принцесата на покера” предпремиерно в кината този петък