in ,

5 места, на които да я заведеш на Свети Валентин

Броени часове остават до онзи специален ден от годината, брато, в който цветята се продават на тройни цени, всички са по-влюбени от всякога, а на всеки ъгъл дебне надуваем балон под формата на сърце. За нас този празник е измислен от много долна Цецка, която е пожелала да ни развали кефа на Трифон Зарезан.

И все пак в дадени случаи под натиска на нашите половинки се решаваме да организираме нещо за тях на 14-ти февруари. Големият въпрос е КЪДЕ ДА Я ЗАВЕДА? Самите ние сме изпадали в безизходица през годините, но ще кажем само, че ресторантът е най-баналният възможен изход от ситуацията. Затова сме подготвили 5 варианти, които могат да доведат до щастлив край при определени стечения на обстоятелствата.

На Фермерския фестивал

Споко, няма да дои себеподобни или да рине екскрементите. Фермерският фестивал си е модерна работа, брато. Ще се проведе пред Министерството на земеделието на 14 февруари. Ще се порка вино и ще се мези с автентични фермерски и занаятчийски храни на малки производители от страната. Ако си лакомник и желаеш да пробваш от всичко, внимавай, че после ще я натискаш на ласки. Ако си се наял на бебе, ще се разминеш с чок-чок, а ти едва ли искаш точно това.

Стендъп комеди

Всеизвестен факт е, че мъжете често стигат до G-точката, след като преди това са открили хи-хи точката на една Цецка. Ако обаче не си особено силен в шегите или не искаш да рискуваш, не е лоша идеята да я заведеш на стендъп комеди. Остави тази работа на професионалистите, а ти обери само плодовете. Забранените плодове. Послушай ни, брато – няма да сбъркаш, ако на 14-ти февруари я заведеш на нещо подобно. Ще се смее, ще те щипе, ще се киска като дете, а ненките й ще подскачат игриво.

Мъжки стриптийз

Покажи й, че си над нещата, че нямаш задръжки и бариери. Покажи й, че не си от комплексарите, които ще я спират да излиза с приятелки на дискотека. Изненадай я като лично я заведеш на мъжки стрийптиз, където да гледа потни мъжки тела с мускули и плочки. Пък веднъж вече възбудена, лесно ще доведеш нещата до Хепи енд.

 

На прасе

При добър късмет и добра стратегия на село сте си оставили едно прасе за пролетта. Предложи на вашите да го бастаросвате сега на 14 февруари. Вино, свинско и зима си е класика, а ако добавим и малко любов, нещата стават прекалено хубави. Да, варварско е, но нема кво да се крием, че сме други. Ще караш Цецка да държи горелката, докато го пърлите, а после от кожата ще й направиш пръстен.

Парти изненада

Това е може би най-добрата ни идея, признаваме. Организирай и парти изненада, на което да присъстват нейни близки приятелки. Може да е у вас, може у тях, може някъде извън града. Даже последният вариант е най-удачен, но да не е твърде далеч. Веднъж, прекрачила прага, тя ще остане очарована от многото балони, пастички, близки и познати. Възползвай се от нейния адреналин и бързо се върни в колата, след което отпраши към твоите приятели да празнувате Трифон Зарезан. Наздраве!

Кефи ли те?

Голямо мазало в опит за снимки на новородени бебета (ПЛАЧЕШ)

Как да го тропнеш в офиса безопасно и без да те хванат!?