in , ,

“Принцесата на покера” предпремиерно в кината този петък

От този петък препремиерно в кината можеш да гледаш “Принцесата на покера” – режисьорският дебют на известния сценарист и драматург Арън Соркин (“Доблестни мъже”, “Социалната мрежа”, “Стив Джобс”), който получи номинация за „Оскар“ 2018 за най-добър адаптиран сценарий, брато. Лентата, която е по действителен случай, разказва историята на една от най-интригуващите жени на XXI век в Америка – Моли Блум, в чиято роля влиза Джесика Частейн (“Марсианецът”, “Пурпурният връх”, “Враг номер едно”, “Интерстелар”).

За какво иде реч? “Принцесата на покера” е базиран на действителната история на Моли Блум – млада, харизматична олимпийска надежда в ските, която е принудена да загърби спорта след тежка травма. След като кариерата й на спортист е преустановена, семейството й настоява тя да следва право, но Моли решава да си почине една година и приема сезонна работа, която я въвежда в начинание, изискващо сходни на спорта инстинкти и дисциплина: да ръководи най-ексклузивните в света нелегални игри на покер с високи залози.

Дълбоките джобове на холивудски величия, сред които се говори, че са били Бен Афлек, Тоби Магуайър и Леонардо Ди Каприо, спортни звезди и бизнес магнати й осигуряват десетилетие на бляскав успех. Но Моли привлича вниманието на грешните хора, когато влиза в контакт с членове на руската мафия.

“Принцесата на покера” идва в кината на 23 февруари. Най-нетърпеливите ще имат възможност да гледат филма предпремиерно от 16 февруари.

Кефи ли те?

Доказаха: Яж чесън, за да бъдеш по-привлекателен

Откривателят на Салах е институция в „Базел“