in

Братята Хълк и Конан, които засенчват дори и Тошо Куката

Запознай се с Хълк и Конан, брато. Това не са онези, които знаеш от филмите. Те са от Бразилия и имат внушително телосложение. Нещо като рекламното лице на “Мишлен”, но не от гуми, а от стероиди.

Близо 50-годишни, те продължават да се тъпчат със забранени субстанции, но признават гласно, че преди време били пристрастени. Сега не са. Живеят в Рио де Жанейро и тренират всеки ден по няколко часа.

Тони “Хълк” Герадо e на 49-години и яде на всеки три часа, а менюто му в повечето случаи включва яйца, сладки картофи и месо. Неговият партньор в залата Алваро “Конан” Перейра е с година по-възрастен и се храни четири пъти на ден, опитвайки се да си набави между 4 и 6 хил. калории на ден.

И двамата обаче поглъщат преди тренировка по 12 банана и 6 яйца. Конан си инжектира от 15-годишен с Potenay B12 в бицепсите и краката. Видял как действа на своя батко, Хълк също започва да взима стимуланти на 18 години. В началото и двамата били едва 49 кг. Сеща пропорциите им са малко по-различни.

“Бяхме пристрастени, вече не – признават фитнес маниаците. – Сега всичко е под контрол. Хората около нас не ни позволиха да тръгнем по грешния път.”

Признават, че инжектират субстанциите под формата на цикъл – два пъти в седмицата с пет дни между тях. Напълно разбираемо, техен идол е Арнолд Шварцнегер от времето, когато той се превъплъти в ролята на Конан. Интересното е, че техният личен лекар от години ги съветва да спрат да взимат забранените вещества, тъй като кожата им повече не може да се разтегля. Освен това Potenay B12 e продукт, използван от ветеринари (най-често за коне). Отказват, разбира се.

Перейра е женен, след като се запознава със своята съпруга в залата. Имат седем деца, които го подкрепят в начинанието му. Гералдо има три деца, но жена му отдавна се опитва да го вразуми.

“Казах й да ме напусне, ако не иска да е с мен – обяснява той. – Ако не е тя, ще дойде друга. В залата винаги се въртят жени около мен.”

Кефи ли те?

5-ма българи, които можеше да изпратим на Олимпиадата

Забраниха да се вглеждаме в проститутките в Амстердам