in

Забраниха да се вглеждаме в проститутките в Амстердам

Както винаги се прецакахме, брато. От години се каним да отидем в Амстердам, но май вече няма особен смисъл. Местните власти наложиха куп забрани на туристите, които посещават квартала на червените фенери.

Мамка му, винаги закъсняваме. Гидовете на организирани турове лично ще обясняват правилата на желаещите да разгледат една от най-известните забележителности в града. Абе, направо си е най-известната.

А туристите няма да могат да се вглеждат в стоящите зад витрините жрици, както и да ги снимат. Вместо това те ще трябва да демонстрират нужното уважение и дори да стоят с гръб към тях, когато останат на едно място за по-дълго време. Нещо повече – посетителите няма да могат да употребяват спиртни напитки и наркотични вещества. Още малко и ще трябва да се обвързваме първо с тези, които пожелаем да чокаме.

Ако тези правила не бъдат спазвани, на гидовете ще бъдат налагани сурови глоби между 190 и 950 евро. После знаеш на кого ще си го изкарат, нали? Новите правила влизат в сила от април месец, така че побързай, ако все пак ще ходиш към холандската столица.

Кефи ли те?

Братята Хълк и Конан, които засенчват дори и Тошо Куката

Голямо мазало в опит за снимки на новородени бебета (ПЛАЧЕШ)