in ,

5 причини да посетиш Коледното парти на Брато

Виж сега, брато. Тази сряда, което се пада точно 6-ти декември, което се пада Никулден, правим банкет. Къде? В столичния клуб “Грамофон”. Да дойдеш, щото ще е яко. Даваме ти 5 причини да ни уважиш и да уважиш себе си и доброто си настроение.

 

Яката музика

Озвучението на клуб “Грамофон” е на ниво, както го изискват твоите уши. Зад пулта пък ще бъде DJ Nasio Monov. Стереогигант, мегапич, музикална енциклопедия – това е той. Ще натиснем на хип-хоп парчета, понеже за валс немаме дрехи.

 

Томбола

Ние сме най-големия мъжки сайт в България и уважението ни към теб роди идеята за томбола. Ще има награди. Не за всички, все пак не всички са слушали тази година! Ще подаряваме книги, невиждани никъде до сега чаши и може би още неколко работи.

 

Танци-манци

Готини Цецки ще танцуват, показвайки изящество и класа, защото на такова парти без това не може. Те ще дадат тон на посетителите, срамът бързо ще се изпари.

 

Дядо Коледа

Ще издадем в аванс, че Брато.бг преговаря с Дядо Коледа за участие. Не знаем дали ще стигнем до консенсус, но ако трябва, ще го довлечем насила. Бах тоя старец!

 

Семейният ангажимент

Партито ни е на 6-ти декември, сряда, Никулден. То може да е прекрасно извинение за това да станеш от семейната софра. Извини се с нас, нека ни псуват. Нема смисъл да си с вашите и на Никулден, и на Бъдни вечер, и на Коледа, и на Нова година. Ще им писнеш.

Кефи ли те?

Арестуваха мъж, заради миризливи чорапи

Alcohopoly – играта, която вдига градусите, а и не само