in ,

Арестуваха мъж, заради миризливи чорапи

Полицията в Индия арестува мъж, чиито миризливи чорапи предизвикаха хаос, след като пътниците на автобуса, в който той е пътувал, възроптаха срещу неприятния аромат, брато. Арестуваният господин е решил да облекчи пътуването си от хималайската провинция Химачал Прадеш до Ню Делхи като събуе обувките и чорапите си. Моля?!

Това обаче далеч не се е харесало на неговите спътници, които са настояли той или отново да се обуе, или да изхвърли миризливите пустиняци. Мъжът обаче е отказал културно с псувня. Автобусът е трябвало да спира няколко пъти заради настъпилия хаос, преди всички пасажери да бъдат откарани до най-близкото полицейско управление в област Уна в Химачал Прадеш.

По думите на полицейския началник на управлението Санджив Ганди господинът, чиито чорапи са предизвикали размириците, е бил задържан по обвинение в нарушаване на обществения ред и по-късно е бил пуснат под гаранция. Според полицая задържаният е отправил заплахи към другите пътници и е предизвикал суматоха и в полицейското управление. Той също така на свой ред е подал жалба срещу пътниците и персонала на автобуса, настоявайки, че чорапите му не миришат.

Кефи ли те?

Любимите бири в отделните страни, има я и България (КАРТА)

5 причини да посетиш Коледното парти на Брато