in , ,

Alcohopoly – играта, която вдига градусите, а и не само


Зимата вече е тук, брато, а разходките в студа не са най-добрата идея за този период от годината. На никой не му се пие от аптеката, когато има домашно вино, ракия и суджук. Именно това е периодът за настолните игри с приятели на по чашка. А какво по-добро от игра, която съвместява тези две действия? Именно това представлява Alcohopoly.

Тя може да се похвали и с приз – “Най-добра настолна игра” на Първите Български Гейм Награди (BGA 2016). А в картонената кутията ще намериш борд с 44 полета, 36 карти, 8 различни цветни пула, зар и упътване на български. В играта има различни предизвикателства като песни, танци, закачки, туърк денс, боди шотове, кис шотове, и разбира се най-обикновено пиене. Всичко това гарантира доброто настроение и високи градуси.

Един от нашите кумири, вече починалият Хю Хефнър, също обичаше да разпуска на Alcohopoly с неговите зайчета в имението му в Лос Анджелис. Ние Плеймейтки не можем да ти гарантираме, но сме осигурили една игра, която един от присъстващите на Коледния банкет в клуб “Грамофон” ще получи като част от томболата ни. А ако не успееш да грабнеш наградата, можеш да си я поръчаш ТУК!

Кефи ли те?

5 причини да посетиш Коледното парти на Брато

Ето как да предпазиш елхата от домашните любимци