in ,

Наградите, които ще раздадем на Коледната томбола на Brato.bg


По-малко от една седмица остава до нашия Коледен банкет, брато. Времето се точи като домашна ракия от казан в стъклена бъклица. На 6-ти декември в 22:30 часа ще те чакаме на входа на клуб “Грамофон” в София с чаша в ръка и съмнителен блясък в очите ни. Първи закон на сайта е никога да не стартираме трезви парти.

А на коледното празненство сме подготвили редица изненади за присъстващите. Една от тях включва Коледна томбола с награди. Но напълно логично е да си задаваш въпроса с какъв подарък може да си тръгнеш, клатушкайки се към вкъщи в нощта на 6-ти срещу 7-и.

Награди за палавници

Съдбата си знае работатата, брато. Затова сме сигурни, че всяка награда ще намери точния си собственик. За целта двама от участниците ще спечелят ваучери за секс магазин Sexfactor на стойност от по 70 лева. А с тях може да си осигуриш я някое друго дилдо, я еротично бельо, а защо не и садо-мазо артикул. Ако си Цецка ще изненадаш някое Брато, а ако си Брато, ще… се задоволяваш сам. Шегуваме се, брато. Шегуваме се…

Пиенйе

Любезните домакини от Клуб “Грамофон” на свой ред обещаха да осигурят цяла табла с шотове за компанията на един от победителите в коледната томбола. Дали той ще ги сподели с неговите авери е отделен въпрос, но който пие шотове сам, не го чака нищо хубаво в живота. Така знаем ние. Друго поверие гласи – ако не помниш, дали предната вечер си пил шотове, то значи си пил.

Чаши

Вече изработихме специална лимитирана серия чаши, брато. Универсални са и в нея можеш да си сипеш както чай с ром, така и само ром, а защо не бира или ракия с ром. Те са дискретни и забавни, така че ще успееш да замажеш положението пред шефовете или твоята Цецка.

“Наръчникът на едно брато”

Книгата на книгите, писана лично от нас, е на път да се превърне в бестселър. Написали сме 350 страници неприличен учебник. Между гладките като женски крака корици ще откриеш тайните на живия живот – как да задоволиш орално твоята Цецка, какво да правиш, когато тя е в онзи тактичен период от месеца, и кои са малките удоволствия на българина. Ще намериш също отговора на един от най-сериозните мъжки проблеми (в гланцирани илюстрирани страници) – как да ходиш по малка нужда по време на сутрешна ерекция.

Никулден

Понеже 6-ти декември е Никулден, ще зарадваме ВСИЧКИ именници, които са дошли на партито, но няма да казваме с какво. Може да е с шаран, може да е с парче салам, а може да е и с пиратки, излъчващи лошо предсказание. Ебаваме се! Няма да е нищо от изброените. По-яко ще е!

Кефи ли те?

Презервативи, елхи, тампони и още забранени неща в Северна Корея

Шампионът на слабаците в Европа е от Серия А