in , , ,

Презервативи, елхи, тампони и още забранени неща в Северна Корея


Наближават Коледните и новогодишни празници, брато. Повечето вече са начертали плановете за последните дни на 2017 година – едни ще си останат вкъщи, други ще пътуват до родното място на жената, трети са резервирали луксозен хотел в планината. Ние ли? Искаме първо да оцелеем след коледния ни банкет, после ще го мислим.

Но ако си от тези, които възнамеряват да пътуват в чужбина, трябва да знаеш, че Северна Корея не е точното място. Звучи прозаично, но държим да си го кажем. А основната причина е, че там няма да срещнеш онзи коледен дух, така типичен за този период от годината. Причината е, че Ким Чен Ун не е фен на коледната украса, а това е най-меко казано. Както би казал Джо Бързия “Там не е пичовско”.

Но освен на герляндите, севернокорейският лидер не се кефи и на някои други социални екстри. Съставили сме цял един списък, за да си наясно кои неща са забранени в Северна Корея. След този материал е възможно да си кажеш “абе, у нас не е толкова зле”. Казваме само, че е възможно!

Забранените неща в Северна Корея

Там има четири канала и никакви други кабеларки, кабели, интернети и тн. Факт е обаче, че не плащат за Диема екстра.

Само един от 15 милиона души в Северна Корея притежават мобилен телефон. Международните разговори са забранени! Както и надписването на сметките, Мтел!

Без дизайнерски обувки, дори и те да са евтина имитация!

За Цецките: Тампоните не се разрешават, само някакви подложки за многократна употреба. Дори не искаме да си го представяме.

Никакъв шанс да караш спортна кола в тази азиатска държава. Дори и Голф 3 с ремус.

Всякакви контрацептиви са забранени. Мъжете понякога си подаряват презервативи, но само толкова. Нямат право да ги ползват. Дори и при мастурбиране. Добре де, това последното си го измислихме.

Като атеистка страна, никой не може да купува религиозни декорации. В това число елха, герлянди, макет на Дядо Коледа.

Никакви модерни устройства! Всякакви продукти на Айфон са забранени. Точка!

Има 18 официални прически за жени и 15 за мъже. Трябва да избереш една от тях. И боята за коса е забранена. Ако Боби Михайлов беше севернокореец, щеше да си ходи плешив.

Да се носят модерни дрехи е забранено. Дори и Мегз да ги е шила.

Напускането на страната е забранено. Да си отвориш туристическа фирма там не е оферта.

Кефи ли те?

Натали Портман е в центъра на фантастичната мистерия “Изтребление”

Наградите, които ще раздадем на Коледната томбола на Brato.bg