in ,

5 от най-добрите неща, които ще прочетеш в скандалната ни книга

Казахме на цензурата да го духа. И тя го издуха в над 350 страници, съставляващи нашия неприличен учебник по живот. Мъжката гледна точка, баш философията, мирогледът на брато. Никъде няма да хванеш това светоусещане, в което по равни и ненатрапчиви количества се миксират хумор, състрадание, див секс, но и уважение. Също – пиене, ядене, свободно време, идеи за изкарване на пари. Малка сладка енциклопедия, заслужаваща да бъде част от твоята библиотека. “Наръчникът на едно брато” ще те зарадва, инвестирай в себе си и го намери в книжарниците на Сиела, Буктрейдинг, Ориндж, Хермес, Хеликон. Щехме да кажем Херпес и Хемус, ама не го казахме.

И така… Какво да очакваш от книгата, ако все още се чудиш дали да я вземеш? В нея има над 90 теми от живота. Тук ти пишем само 5 от тях.

Защо да не се връщаш при бившата?

Фундаментален въпрос, който всеки втори си задава. Иска ти се да играеш на сигурно? Иска ти се да не се трудиш с нови романтични жестове? Помисли добре, щото сексът ще си е същият. Освен ако не е срещнала друг в промеждутъка от твоето присъсъвие, дето я е научил. Трябва си некоя друга да те гали по топките, понеже също при първото ви противоречие, тя ще припомни всичките ти стари издънки. Откажи се от бившата с Държавен вестник.

Как да отидеш по голяма нужда, ако си на среща с мацка?

Рецептите ни за по-добър живот в книгата “Наръчникът на едно брато” включват ситуации, в които и ти, и ние сме попадали. Скучните хора никога нема да попаднат в такава ситуация.

Ако се чудиш как да си деликатен на среща с мацка, когато в същото време ти се сере на дзвер, ние имаме рецептата. Подробностите ще прочетеш в книгата, само ти издаваме, че е важно като се върнеш на масата, да не си настъпил парче тоалетна хартия.

Недостатъците на това, че живееш с вашите

 Отново важна тема, отново важни констатации от нас. Така например, ако живееш с вашите, не можеш да се разхождаш по пишка вкъщи. Не, ти пак можеш, обаче ще е доста неловко. Все пак орехчетата вече имат окосмение и гледката нема да е приятна на майка ти. Друг недостатък да живееш с вашите е, че майка ти винаги ще те пита какви са тия кърпички на нощното шкафче. Айде иди обяснявай. Повече ще прочетеш в книгата!

Как да се забавляваш без пари

Ценна съкровищница с идеи е нашата книга, брато. Ако джобът е празен, но искаш да се забавляваш, една от идеите ни е да идеш на селски дерби мач. Шпагати в корема, трудовашка

количка вместо носилка и куп други наслади за зрителя те чакат на всеки един двубой от окръжната група. Домакините винаги печелят мача, защото гостите не смеят.

 

Друга идея за забавление без пари е да идеш на село. Ако нямаш пари, винаги можеш да се върнеш при вашите на село и да ги притесниш допълнително с присъствие. Ще ги излъжеш, че ти липсват и ще поостанеш уж малко, но само ние и ти ще си знаем, че това би могло да продължи с години. Какво можеш да правиш на село? Да мяташ на кучето пръчка, да прекопаш градината, да излееш плоча за външния кенеф, да подредиш бурканите в мазето по видове и по азбучен ред на съдържанието им – компот от ягоди накрая на редицата. Ако това не ти звучи много забавно, ходи в кръчмата на мегдана, влачи ги с борчове и играй табла до откат. Там жена няма да влезе, така че за цица забрави, но винаги можеш да се сбиеш с некой комшия.

Пишем ти само част от нещата, както казахме – пълни сме с идеи.

 

Признаци, че играеш прекалено много видеоигри

И ние сме луди, ама некои хора прекаляват. Видеоигрите бяха огромен хит, когато бяхме ученици, затова ни е останала тази шуга. Сигурно и ти го правиш, обаче внимавай. Да издаваш странни звуци и да наричаш шефа си “шибан уизард” не е на добре. Не е само тва. Ако от онанизъм може да си изтриеш линията на живота от дланта, то благодарение на видеоигрите можеш да останеш без отпечатъци, а дясната ти ръка винаги да е под такава форма все едно държиш мишката. Жестоко. Почти артритно. Ще ти се подиграват, че си недъгав и ще трябва да обясняваш, че това не е така, че нямаш нищо общо с болестите. И да, проблем е да нямаш отпечатък. Щом той се е изтрил, значи и с мозъка ти е станало нещо. Потърси го.

МОЖЕШ ДА ПОРЪЧАШ “НАРЪЧНИКЪТ” И ОНЛАЙН ТУК!

Свежи сме като краставичка от градината, брато. Тази статия само лекинко ти подсказва какво можеш да очакваш. Имаме над 90 подобни текстове, всеки от които е един малък шедьовър. Купи “Наръчникът на едно брато” и ще видиш кво значи човек да е радостен.

Кефи ли те?

Изследване показа: Играта с глава убива футболистите

Уродливият ефект на Синтол (СНИМКИ)