in ,

Уродливият ефект на Синтол (СНИМКИ)


Ако си фен на фитнеса и често си в залата, брато, няма как през акъла ти да не е минавала идеята да вземеш нещо, което да спомогне за по-бърз растеж на мускулите. Човешко е, всеки иска да прецака системата.

Но е хубаво и да имаш познания в областта преди да поемеш по този път. Едно е да пиеш протеин и да ядеш извара, съвсем друго е да инжектираш в тялото си медикаменти. Като пример за тези наши думи ще използваме Кирил Терешин.

Руснакът се превърна от бледа юношка в Попай, но крайният резултат не е особено привлекателен за окото. За тези, които не са наясно, Синтол е едно от най-противоречивите “оръжия” за повишаване на мускулната маса. Този козметичен продукт не повишава силата и не подобрява физическото представяне в залата, а всички промени, до които води неговата употреба, не са свързани с реалното разрастване на мускулна тъкан.

Та въпросният Кирил увеличил обиколката на бицепса си с 25 см за 10 дни! А причината е проста – когато се инжектира в по-малките мускулни групи, въпросният препарат остава в тъканите за много дълго време, тъй като тялото не може да го разгради. Той стои толкова продължително в мускулите, че накрая тялото ще започне да го капсулира между снопчетата на мускулните влакна.

“За да достигнеш такъв размер, трябва да инжектираш литри в ръцете си – обяснява Кирил. – Правех го и вдигах температура до 40 градуса. Лежах в леглото, чувствах, че умирам, а после всичко се беше добре.”

А въпреки уродливия вид, Кирил не се притеснява от страничните ефекти, които го заплашват –  белодробни емболии, увреждане на нервите, инфекции, пълни с мазнини кисти и язви в мускула.

Така че не се занимавай с излишни глупости, брато. Тренирай като професионален спортист, развивай се хармонично и бъди естествен.

Кефи ли те?

5 от най-добрите неща, които ще прочетеш в скандалната ни книга

“Окото на Бинхай” или библиотеката от друго измерение с 1.2 млн. книги