in ,

Съд наказа мъж да напише 144 мили неща на бившата

Ако немаш какво мило да кажеш, не казвай нищо, брато, че току-виж се случи нещо такова. Съдия разпореди на мъж да напише 144 мили работи на своята бивша приятелка, защото й е написал 144 обидни, след като била издадена ограничителна заповед. Случката е от Хаваи, а ние се удряме по челото.

Дарън Янг, 30-годишен коч, сигурно вече събира реплики от нета и приятели, за да изпълни съдебното решение. Бившата му любов навярно е супер доволна, защото кой не обича да му правят комплименти?

“За всичко лошо, което си й казал, ще й кажеш по едно хубаво, но без да повтаряш думи”, отсекла съдия Ронда Луу. Айде, извинявай, пичаго!

Ограничителната заповед била издадена през февруари, а Дарънчо изобщо не трябвало да контактува с девойката. През април обаче той не издържал и й писал есемеси цели 3 часа. Бавна работа. Издумкал тип.

“Не знам дали би трябвало да отрежа пръстите ти или да ти взема телефона, за да спреш да й пишеш”, коментирала съдия Ронда Луу пред него в съдебна залата. “Може би за известно време не трябва да имаш телефон. Надявам се момичето да смени телефонния си номер”, добавила страната на закона, поставяйки братото на 2-годишен пробационен период. Той отнесъл 2400 долара глоба, които ние трима човека не можем да съберем към настоящия момент. За него ще има и 200 часа общественополезен труд. За тия работи сме сигурни, че ще се справи, обаче 144 мили неща за бившата си е трудна задача!

ЗАЩО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВРЪЩАШ ПРИ БИВШАТА?
ОТГОВОРИТЕ В “НАРЪЧНИКЪТ НА ЕДНО БРАТО”

Кефи ли те?

Дрога и тайни или последният мач на Марадона

5 причини да се напиеш днес