Жена надруса бившия си, за да татуира лика си 77 пъти по тяло му

Жена надруса бившия си, за да татуира лика си 77 пъти по тяло му


Брато, много ВНИ-МА-ТЕЛ-НО трябва да си направиш сметка с какъв човек живееш или излизаш, ако имаш гадже. Наблюдавай твоята Цецка, инспектирай я и я следи, защото светът е пълен с откачалки.

На подобен съвет щеше да се радва и Андрю Уитмор от Щатите, ако не беше твърде късно. Той се събуди в апартамента на бившата си от силни болки по цялото тяло, осъзнавайки, че целият е татуиран.

За целта 44-годишният мъж е бил надрусан от някогашното си гадже, а местната полиция призна, че до момента не са попадали на друг подобен случай.

„Тя е татуирала лика си дори на онази ми работа – призна Андрю. – Не мога дори да се изпикая, без да видя лицето й. Тя крещеше „никой няма да иска повече да спи с теб. Ти си мой, ти си мой.“

По-извратеното в случая е, че клетият мъж не е подал жалба срещу неговата Цецка. Нещо повече, те дори излизат отново (има ли избор).

„Като цяло, аз се чувствам виновен в случая. Аз съм този, който й изневери редица пъти и я подтикна към употребата на наркотици. И сега целият съм татуиран по гърди, рамене, генитали. Сериозно, някоя друга би ли излязла с мен? Имам предвид, в крайна сметка вагината си е вагина, а всички жени са луди. Защо да не излизам с нея? Какво по-лошо може да се случи?“

Нещо повече, брато, Ана Гибънс обеща на местните власти да се подложи на лечение за зависимостта към наркотиците, а двойката вече планира сватба за догодина в Лас Вегас. Без майтап!