in , ,

Топ 5 американски рап песни от тва лято (ВИДЕО)

Афро янките пак избиха рибата с музика, брато. Става въпрос за рап тука, нямаме никаква чалга и балади. Азис нема да тръгне от никъде. Басът къдри косата, а ушите се молят да не заглъхнат завинаги. Тая музика става идеално за басейна, където гледаш стегнати дупета на чужди Цецки и обарваш студената бира, докато я наливаш в устата си като жаден психопат.

Почваме лекичко с Дизайнър. Явно е ходил с неговите копилета в Малибу и се е вдъхновил. Доста е ушат, да, виждаме. Музиката му е ново поколение, тия изроди задават посоката вече. Тва е. И да си ушат ше стане модерно един ден.

Уиз, Калифа, Френч Монтана и Ред Кафе правят ебати комбинацията тва лято. Малко по-бърза песничка с бърз клип, ама пак готин. Тия смрадове са си суаг до мозъка на костите. Шарени и ларж, могат да си позволят да си сложат детски цайси на фейса и пак са окей, дейба.

 

Продължаваме  с Фючър. Фючър е грозен, но прави хитове. Косата му е като на клошар, обаче тва е чарът му. Песента му “Маск оф” е тотален хит, все пак не задълбавай в текста. Пее за полусинтетична дрога, от която явно падат маските. Нищо, наркомани под път и над път, важен е тука ритъмът. На хапчета нема да минем заради неква песен, колкото и да е яка.

 

Понеже тая песен на Фючърчето е от месец май, ето една наистина съвсем от лятото. Тя с дебелогъзата Ники Минаж, която ако беше у България, просто щеше да взима помощи.

 

Четвъртят артист тук слагаме Травис Скот. Изключително нашумял и напушен. Клиповете му са смърт в мозъка, музиката му е един път. Тва е момче 92-ри набор, а вече е звезда и зад Океана го сочат за бъдещето на хип-хопа.

Да ти кажем, брато, песните все повече започват да си приличат. Тва е положението. Не сме виновни ние. Не си виновен и ти. Светът е една копирачка просто.

ВИЖ И 5 СВЕЖИ БГ РАП ПАРЧЕТА ОТ ТВА ЛЯТО

Накрая те поздравяваме с Дебелия Джо. Жив е, не е умрел от високо кръвно и холестерол.

Кефи ли те?

-1 Points
Upvote Downvote

10 мига от кариерата на Руни за Англия

Нашите прогнози за уикенда с общ коефициент 18