in , ,

5 свежи БГ рап парчета от тва лято (КЛИПОВЕ)

Българският рап преживя няколко вълни и сега всички берем плодовете. Верно е, че куцо, кьораво и сакато рапира, а даже в нещо като рап песен изгря чак Сузанита, която показа летището си. Но също е верно, че има жестоки попадения напоследък. Гласовете на некои момчета танцуват по бийта и разиграват кръвчицата ти като две големии ракии на теферич.

БИРА С ВКУС НА ПЪРЖЕНО ПИЛЕ

Това лято наистина беше плодовито откъм музичка. Ето тука едни софийски пичове избухнаха наскоро с редене, от което свят да ти се завие:

Само се заслушай кви неща рапират, брато. Настръхва ни козината по гърба.

Ф.О. също се изказа през лятото. Не знаем от къде го вади тоя глас, обаче е безспорен талант. Тия момчета всичките стават за поети. И доказват, че белото, кафевото и хапчетата не са задължителни, за да си пич творец.

Тука минаваме на следващо ниво. Боро и чичо Ендо са се намерили и въпреки разликата в годините, чупят каски. Клиповете вече са 4К, има си техника, режисьори и кво ли не. По-свежо е от бос крак на сутрешна роса в градината. По-яко е от американска зоб химия за бодибилдъри. По-жестоко е от убиец сексист. Абе, нема кво да кажем, пускай парчето.

Сигурни сме, че някои БГ рап парчета след време ще влязат в учебниците по литература, брато. Няма такава чиста поезия, истинска лирика. Атила тук не ги е писал с ръка, а с душа. Химикалката е била продължение на ръката му, а в ръката му е била музата. Немаме толкова акъл да го кажем красиво.

Ето го и другия любимец. Димата разцепи и това лято. Не се спира с участията, дано стане мега богат. Тия момчета, ако беха в Америка, всичките щеха да карат бентлита. И щеха да купят по един самолет на мама, за което мечтаят Павел Павел и Венци Венц. Да, бе, да, бе! Верно, верно!

Айде пускаме и 6-то парче в тоя материал. Бонусче. HOODINI е никой друг в тва видео. Много цвят, повече музика и мирис на ново. Тия 6 парчета изпиват каса бира, брато. Действай.

Кефи ли те?

Идеалният отбор на кръга във Fantasy Premier league

Куче изкопа половин килограм хероин в двора на стопаните си