in ,

Скандалните неща, които правихме на 14 г.


Големи разправии, брато, големи драми. Дъщерята на Орхан Мурад се оказа най-големият проблем на държавата. Била на 14, била провокативна, била гола. Родителите да си отварят очите, защото не само Сузанита е такава. Гледаме нейните връстници и положението не е по-различно. С тази разлика, че щерката на Орхан Мурад гони славата и определено знае правилната формула за това. Клипът даже не е и толкова скандален. Далеч по-фрапиращи неща чуваме за момичета на нейната възраст, ама айде…

И все пак всичко това ни накара да се замислим какво правихме ние на 14. Като направим сравнението, осъзнаваме и защо загубихме девствеността си чак към 18-ата си годишнина, но далеч не бяхме от най-послушните.

Играехме на шише

Това ни беше най-близкият досег до секса. Беше си възбуждащо за онези времена. Въртиш бутилката и стискаш палци тя да посочи момичето, което харесваш. Ако пък се падаше друго брато му казваше “гепи 5” и играта продължаваше. Играехме още и на “истината или се осмеляваш” с надеждата да се докоснем до някоя невинна Цецка.

Ходихме на училищни лагари

И там правихме бели, брато! Пиехме бира, пушихме цигари, въпреки че не ни харесваше, и оглеждахме девойките. Те нас – не! И за нашата възраст това си беше скандално, но нямаше смартфони, с които да ни снимат.

Обарвахме и Цецките в опит да разберем как са на допир гърдите им, а ако някоя ни харесаше все пак, падаше голям срам, когато се засечем в коридора.

Биехме се

И тогава всичко се решаваше с юмруци. Беше въпрос на чест да се сбиеш с този, който те убиди. Повечето пъти ние бяхме тези със синина на окото, но поне си струваше да опитаме.

Гледахме тайно по*но

Вече знаемхе това-онова за секса. Бяхме чували и че Веска свирката е ненадмината в квартала, но нас все не ни огряваше. Тайно вечер, когато оставахме сами с телевизора, търсихме забранени филми. Имаше и едно “Дневниците на червените обувки”, от което винаги ни ставаше на кокалче.

Купувахме си и списанието “Чук-чук”, за да лъскаме. Само не ни казвай, че не си го правил. Няма да ти повярваме.

Цецките

Дори и през 90-те момичетата вече правихме мръсотиии на 14. Едно наше бивше гадже ни е признавало, че на 12 го е лапало за пръв път. А малко след това е и опитало сладостта на секса. Вече споменахме за Веска свирката, а тя далеч не беше единствената. Всеки квартал си имаше по една такава.

Сподели и ти твоите скандални неща от детството ти…

Кефи ли те?

Нещата, които те правят тарикат на море в България и тъпанар на море в чужбина

Пуснаха “небесен влак”, който се движи над земята (ВИДЕО)