in ,

Нещата, които те правят тарикат на море в България и тъпанар на море в чужбина

Солената вода, студената бира, топлата мацка. Всяка година чакаме летните месеци с нетърпение, за да отидем на море, където убиваме гъбичките, преяждаме, препиваме и правим секс кат такоа. Трябва да отбележим обаче, че на морето в България е доста по-различно от на морето в чужбина. Кое го прави различно ли? Изброяваме няколко неща в това направление, с които си тежък тарикат у нас и тотален тъпанар зад граница.

С тия работи минаваш тук за готин пич и се превръщаш в селяндур, когато си в чужбина.

Да си заровиш кочана от царевицата
Златното съкровище, брато. Всяко газене на правилата означава, че си голям тарикат на българското море и тотален селяндур на чуждото. У нас отиваш на плаж като на църква – никога не си тръгваш, без да оставиш нещо. Бъди сигурен обаче, че даже и най-грозните чайки се възмущават на кочана от царевица, забучен в пясъка.

Да пикнеш или да акнеш
Да отпуснеш душата в морската вода е един малък празник. Ти си баш барОто. По-хубаво е от рожден ден. Напрежението се изплъзва от задните ти части или от маркучето отпред. Не ти трябва, пусни го на свобода и му пожелай да не се връща. Твоите ненужни телесни продукти отиват при рибите, при медузите, повелителят на моретата Посейдон се среща с творението ти, брато. Малката ти скулптурка. Повелителят на изхождането среща повелителят на моретата. Изкуство, арт. По-голямо е от неговия тризъбец и мирише повече от краката му с все гъбичките. Задължително за истинския тарикат е пикването и акването да се правят, когато наоколо има невинни хора.

КУПИ СИ НАШАТА БРУТАЛНО ЯКА КНИГА, БРАТО!

Да блъснеш дете
Но не само това. Да блъснеш дете на пешеходна, да слезеш, да се скараш и да продължиш към своята дестинация. Яката батка, големата работа с малката пишка. Цената да си тарикат е висока. Подобни тъпанарски изпълнения ти вдигат адреналина и те карат да мислиш, че си над дребните неща. Сигурно е така. Всякакви изцепки на пътя, придружени с клаксон, псувни и наново бременни майки (поне на приказки) те правят истински тарикат в България.

Да носиш огромен ланец
Какъв пичага си, ако нямаш ланец тип “бобово зърно”, който е комплект към банския. Тичат си. Слагаш си тежката верига на вратлето, блъскаш човек на пешеходна, караш му се, на плажа заравяш кочан, после пикаеш в морето. Идеален си! Гледай обаче от какъв материал е ланецът, за да не раждяса на теб и да търсиш дерматолог.

Да плескаш сервитьорката
Заканите за секс са най-малкото, с което сервитьорката ще се отърве на българското море. Носи ти цаца, а ти я плескаш по дупето, щото знаеш, че баща й е далече и те боли дедовия. Да се заиграваш с персонала може и да е долнопробно в другите държави, но у нас е задължително. Че за кво е шибаният ланец около гушата, ако нема да ги впечатлява, да им блести в очите и да ги кара да треперят.

Крясъци на плажа
Не си истински тарикат в България на море, ако не крещиш на плажа. Може да е по децата ти, може да е по жена ти, може да е по телефона или просто по шибаните водорасли. Требва да се дере гърло. Верно е, че може да те арестуват, ако крещиш като бавен зад граница, ама тука е друго!

Да пиеш до насиране
Виж сега, брато. Не е сериозно, ако не си пиян през цялото време. Всеки истински тарикат може да си го позволи. Ако парите са проблем, в аптеката има чист спирт. Мезят само балъците! Не си ли на четири крака през цялото време, заеби тая почивка.

Да тичаш на плажа
Също важна активност! Изчакай околните да се намажат с плажно масло или просто да излязат от водата. Тогава почни да тичаш наоколо, мятайки пясък зад себе си. Гарантираме ти, че ще си помислят, че имаш големи топки.

И така… Ще се радваме да споделиш като коментар под тази статия и твоите преживявания. Кои са най-селските простотии, на които си попадал на българското море?

Кефи ли те?

Хълк проговаря в новия трейлър на “Тор: Рагнарок” (ВИДЕО)

Скандалните неща, които правихме на 14 г.