Динко и Чарли Чаплин част от клипа на новата песен на 100 кила (ВИДЕО)

Динко и Чарли Чаплин част от клипа на новата песен на 100 кила (ВИДЕО)


100 Кила избухна с нова песен, брато. Сигурни сме, че едни ще я харесат, други ще я хейтват, така е в живота и най-вече в България. Във видеото участие взима и Динко, но без да хваща бежанци. От своя страна Явор Янакиев пусна и обръщение към феновете си в комплект с новото парче. Публикуваме го без редакторска намеса.

Виж още: Brato.bg вдига луд купон на 1 април 

*Здравейте на всички истински фенове на 100 KILA, още едно парче след поредицата Бабули Джабули, 3000, Кинтите във Сак, TOXIC сега идва ред на #WELLPAID не търсим комерсиализъм. В тази година 20-17 ще се опитам да изразя най добре себе си след пета поредна награда и след постигане на зададените ми цели (мамка му записах с Rick Ross). Поздрави и Уважение за Вас, тези които купуват легално музиката ми, дрехите, бургерите, ховърбордите, сандвичите и идват на моите клубни партита, което ме кара да се гордея че се занимавам с тази мръсна долна рап игра! КИЛАТА БЕЙБИ 20-17
Поздрави на Dinko Valev! Благодаря за гостоприемството и това, че човек може да разчита на мъжката ти дума Пич голям, мъжкар голям, за другите работи само съм чул да го хвалят ;)