Трейлър на „Аз, проклетникът 2“ (ВИДЕО)

Анимационният филм „Аз, проклетникът“ има втора част, която скоро ще ти счупи каската и очилата от смях! Супер много се радваме, че ще можем да видим в нов сюжет злодея Гру и жълтите му капутчета да щъкат.

Новият филм отваря врати към един още по-откачен свят, в който злодеи и герои обединяват сили, за да се изправят срещу неочаквана заплаха, информират от Форум Филм България. В неравната битка няма забранени средства и на големия екран ще се появят невиждани оръжия, сред които безмилостния „червитайзер“ и непобедимия „ледазер“. Аре кажи нещо, а?!

В „Аз, проклетникът 2“ бандата на обичайно заподозрените жълти слуги на Гру получава подкрепление от Антизлодейската лига – организация, която се бори с престъпността в световен мащаб – тия са некакви по-добри и от родното МВР. Битката е още по-оспорвана, а номерата и използваните хватки – по-оригинални от всякога. На фона на цялата тази забавна бъркотия, озвучена в трейлъра с парчето „Without Me“ на Eminem, нищо не се развива според първоначалните очаквания. Поне не и за симпатичния Гру, който отново е в играта и трябва да се справя с цялото женско царство около себе си, което включва сладката Марго, порасналата Едит и агент Люси.

Само ще те светнем, че през 2010 г. първата част на филма генерира приход от 540 млн. щатски долара.

Кога да гледаш „Аз, проклетникът 2“?

Има време. В нашите кина ще бъде от 5 юли, до тогава можеш да събереш пари даже и за пуканки. Ще бъде на 3D и 2D.

Айде гледай трейлър сега, озвучен на български език.