in , ,

Паметникът на Бузлуджа в новия филм с Джейсън Стейтъм (ВИДЕО)

Паметникът на Бузлуджа в новия филм с Джейсън Стейтъм (ВИДЕО)

Паметникът на Бузлуджа се превърна в хеликоптерна площадка в новия филм „Механикът: Възкресение“ с участието на Джейсън Стейтъм и Джесика Алба, брато.

В началото на февруари двамата актьори пристигнаха в България, за да заснемат част от снимките. Филмът е с бюджет от 40 млн. долара, а премиерата му ще бъде в края на август.

Паметникът на Бузлуджа в новия филм с Джейсън Стейтъм (ВИДЕО)

Кадър с паметника на Бузлуджа, който се вижда в трейлъра, предизвика редица коментари в социалните мрежи, като някои се радват, че до Бузлуджа е докарано море, но за съжаление при този вариант Казанлък е на дъното.

Кратка справка показва, че новият филм на Стейтъм е сниман още и във Варна, столичния Бояна, Тайланд (Банкок и Пукет), както и в Рио де Жанейро и няколко места в Австралия.

Паметникът на Бузлуджа е най-големият идеологически монумент в България, открит през 1981 г. на вр. Хаджи Димитър, по-известен със старото си име Бузлуджа. Всяка година през август Българска социалистическа партия (БСП) организира край паметника партиен събор, на който присъстват нейни симпатизанти.

Премиерата на филма е през август.

Кефи ли те?

Избраха най-красивата домашна… коза (ВИДЕО)

Чудо: Таксиметров шофьор върна 8 бона на клиент