in , ,

Кучета редовно дрискат върху звездата на Тръмп на Алеята на славата

Кучета редовно дрискат върху звездата на Тръмп на Алеята на славата

Има една звезда на холивудската Алея на славата, която редовно е осквернявана от хора и кучета – тази на президентския кандидат на републиканците Доналд Тръмп, брато.

Навремето легендарният боксьор Мохамед Али не пожела да сложат неговата звезда на култовия холивудски тротоар, за да не я тъпчат с краката си минувачите. По изключение тя бе лепната на стената. Но сега се яви по спешност и още един кандидат за “стенно” почитане – Доналд Тръмп.

Всеки ден холивудските кучета биват нарочно извеждани от стопаните си, за да свършат голямата и малката си нужда именно върху звездата на Тръмп. Когато тя не е “почетена” от домашни любимци, злосторници със спрей пръскат по нея свастики и псувни. Тя е единствената от 2500-те звезди на Алеята на славата, която се ползва с такова неуважение.

Кучета редовно дрискат върху звездата на Тръмп на Алеята на славата

Жителите и гостите на Лос Анджелис пуснаха петиция за премахването на Тръмп от култовия тротоар, която събра 41 хиляди подписа. По ирония на съдбата Тръмп не получи своята звезда на холивудския булевард заради политическата си дейност, а за участието си в риалитито “Стажантът” през 2007 година.

Кефи ли те?

Поразен от светкавица оживя благодарение на чехлите си

Войната FIFA – PES продължава, японците отговориха (ТРЕЙЛЪР)