in , ,

Семейство Бънди и “Женени с деца” се завръщат с нов сезон

Семейство Бънди и "Женени с деца" се завръщат с нов сезон

Тия в Холивуд са минали на качествено бело, брато. Започваме да мислим така, тъй като започнаха да правят нови неща по стари и любими филми и сериали. След завръщането на “Досиетата Х”, предстоящото такова на “Бягство от затвора”, “Туин Пийкс” и “Спасители на плажа”, на малкия екран може да гледаме и американската поредица с брутален хумор “Женени с деца”.

Първият епизод на сериала е излъчен на 5 април 1987 г., а последния 10 години по-късно. Въпреки че от тогава е минало доста време, сериалът има своите фенове.

Семейство Бънди и "Женени с деца" се завръщат с нов сезон

Дейвид Фостино, който играе Бъд Бънди, призна, че се работи по завръщане на сериала.

“Има само един проблем, който трябва да бъде решен. Става въпрос за правен въпрос, който в момента ни спира да започнем работа по новия сезон. Ако всичко е наред, ще се съберем със старите герои от “Женени с деца” за още серии”, заяви Фостино.

Очаква се новият сюжет да е около семейството на Бъд Бънди. Ще има разговори с Ед О’Нийл, който играе Ал Бънди. Той обаче е звезда в сериала “Модерно семейство”, който върви и в момента. Разбира се, при нов сезон на “Женени с деца” ще видим и вечно недоебаната Марси Д’Арси. Какъв кеф само!

Кефи ли те?

Новина: Жозе подписа с Юнайтед

Направиха водка от мъглата на Сан Франциско