Да не ти се налага да влизаш в квадрата на Байерн (ВИДЕО)

Да не ти се налага да влизаш в квадрата на Байерн (ВИДЕО)

Complex-UK-on-Twitter-Bayern-Munich-just-conquered-the-rondo-httpst.coWAC5PbErpk-httpst.coBx38usq2Os-Google-Chrome-1170x658
Тренирал ли си футбол, брато? Преди години имахме няколко такива жалки опита като нито един от тях не завърши с успех. Едно от нещата, които най-много ни измъчваше беше физическата подготовка, а другото – играта в квадрат. И тъй като не разполагахме с кой знае каква техника, а и точен пас, винаги бяхме вътре. Ужасно! На всеки 10 паса трябваше да правим и лицеви опори като наказание, а след това всичко започваше отначало.

Сега, няколко години по-късно, гледаме видео от тренировка на Байерн и с облекчение отдъхваме, че от нас не излезе нищо. На въпросните кадри ясно си личи как Филип Лам сбъдна най-големите ни кошмари от онези юношески години, ставайки за смях пред всички и най-вече пред треньора. Във въпросните кадри, които след малко ще видиш и ти, бранителят на „баварците“ буквално става пряк свидетел на това как неговите съотборници правят общо 60 точни подавания, преди да сгрешат.