in

Интересно: Играч на Юнайтед ходи на тренировки с майка си

United

Винаги сме следяли с интерес случващото се на Острова, брато, когато става въпрос за футбол. Вярваме, че именно там се играят най-стойностните мачове, най-добрите футболисти и пак там са най-уникалните фенове. Може и да грешим, но това е наша теория и не искаме да ангажираме останалите с нея.

Именно поради тази причина всяка сутрин с любопитство отваряме виртуално английските таблоиди, за да прегледаме най-интересните новини от Висшата лига. Правим го с чаша кафе в ръка, въпреки че подсъзнателно осъзнаваме, че ни се иска това да става със студена бира.

Както и да е, словоохотливи сме като пияна англичанка на Слънчев бряг, така че ще преминем към същността. Стана ни малко странно, когато прочетохме, че футболист на Манчестър Юнайтед ходи на тренировки с майка си.

Става въпрос за младока Камерън Бортуик-Джаксън, който е принуден да се вози на пътническото място в семейното Волво. Интересно ни е каква е и реакцията на неговите съотборници, тъй като от годините, които ние прекарахме във футбола, сме наясно, че такава ще има и тя няма да е особено положителна.

В действителност причината бранителят да не шофира е фактът, че е контузен. Играещият с номер 43 на “Олд Трафорд” футболист вече дебютира за “червените дяволи”, а това се случи още през ноември 2015 г., когато се появи като резерва срещу УБА.

Сега му пожелаваме бързо да се възстанови, а след това и да ни намери приятелка, която да замести майка му, защото в суровия свят на футбола такива неща са малко крайни.

Кефи ли те?

Тапите за уши, които са перфектни за участие на Крум

Руснаци претопиха 1,5 кг сребро и направиха свой “Оскар” за Ди Каприо