in ,

Тапите за уши, които са перфектни за участие на Крум

mimi-pet-dog-earplugs-mao-yamamoto-19
Представи си следното, брато – най-добрите ти приятели решават, че трябва да ти скроят номер. За целта те напиват, след което те подмамват да ходите на дискотека, но без да знаеш в коя точно. Отиваш в заведението и точно там съзряваш каква е цялата работа – Крум има участие, а ти си един от малкото гости. Голяма грешка!

Тук някъде идва и нашият коз, който ще те спаси от агонията, която би те очаквала с джънгърлака, джънгърлака. Това са уникалните тапи за уши, които са под формата на дакел. По-якото е, че стоят така, сяшаш в действителност имаш някакво много дълго куче в ушите, но сме сме виждали и далеч по-абсурдни неща по нощните заведения, така че дишай спокойно. Въпросната джаджа е творение на Яо Ямамато, която е брандирана от “+d”. Цената на това безценно спасение от шума е малко по-крещяща – 12 долара или близо 22 лева, но спокойствието цена няма.

Ние още помним как в сериала “Ало, ало”, немските войници поръчваха винаги сирене, когато идваше време да пее Едит. Сега нещо подобно се случва, когато на сцената излезе Крум.

mimi-pet-dog-earplugs-mao-yamamoto-15

Кефи ли те?

Кой сега е №1: Феновете на ЦСКА отвяха тези на Дортмунд и Цървена звезда (ВИДЕО)

Интересно: Играч на Юнайтед ходи на тренировки с майка си