Той се опита да спечели фото конкурс със снимка на фотошоп – голяма грешка

Той се опита да спечели фото конкурс със снимка на фотошоп – голяма грешка

nikon-awards-badly-photoshopped-photo-fail-2
Има хора, които са толкова наивни, че вярват, че могат да преметнат целия свят с най-тъпата лъжа, брато. Не говорим за политиците, те са ясни. В случая искаме да ти разкажем за един фотограф, или поне той така се надява да го определим, който се опита да спечели награда на Никон. Целта е да се улови самолет, който да попадне в центъра на кадъра.

Е, Чай Ю Уей не е направил точно това, но е решил с „лека“ корекция на Фотошоп да замаже положението. Това, което се получи е огромен гаф, който накара общността около въпросния фото конкурс да го побърка от шеги. Един от тях дори го попита с коментар под публикацията: „Колко време чака, за да мине самолетът“, а отговорът бе повече от странен: „Не твърде много“. Виж повече:

nikon-awards-badly-photoshopped-photo-fail-1c

nikon-awards-badly-photoshopped-photo-fail-17 nikon-awards-badly-photoshopped-photo-fail-15 nikon-awards-badly-photoshopped-photo-fail-16 nikon-awards-badly-photoshopped-photo-fail-14 nikon-awards-badly-photoshopped-photo-fail-13 nikon-awards-badly-photoshopped-photo-fail-8 nikon-awards-badly-photoshopped-photo-fail-9 nikon-awards-badly-photoshopped-photo-fail-10 nikon-awards-badly-photoshopped-photo-fail-11 nikon-awards-badly-photoshopped-photo-fail-12 nikon-awards-badly-photoshopped-photo-fail-7 nikon-awards-badly-photoshopped-photo-fail-6 nikon-awards-badly-photoshopped-photo-fail-4