in

Симулатор: Арсенал шампион, Юнайтед извън топ 4

premier-league-slide1
Арсенал ще бъде новият щампион на Англия, брато. Това установи симулатор на американската компания US company Stats. Според въпросното изследване, което се базира на симулацията на всеки мач до края на сезона по 10 хил. пъти.

Тимът на Арсен Венгер има 45,3% шанс да триумфира най-накрая със златните медали, след като стори за последно това през 2004 г. Сензацията Лестър има едва 4.4 % да сътвори подобно чудо, въпреки че в момента води в класирането с 3 точки преднина пред “артилеристите”. Манчестър Сити също е сред фаворитите за титлата, само на 3% зад Арсенал.

Лошата новина за Манчестър Юнайтед е, че най-вероятно ще останат извън местата, даващи право на участие в Шампионската лига. Цели 48% на симуалора доказват именно тази теза. Феновете на Астън Вила също няма да имат много поводи до края на сезона, а и съдбата на бирмингамци е най-сигурна – 99% изпадане. Жалко! Съндърланд със 74,7% и Норич (41,3%) са другите два клуба, които ще ритат в Чемпиъншип от следващата кампания.

Всичко е това е само теория на относителността, макар това да не е точният термин, но в действителност цифрите много съвпадат със случващото се на терена.

Кефи ли те?

Аре, бегай: Нашийник ще превръща кучешки лай в човешки глас

Взимаш 2 шишета уиски с 5 лв. на прогнозите, които ти даваме за уикенда