in ,

Аре, бегай: Нашийник ще превръща кучешки лай в човешки глас

dog-collar-large_trans++qVzuuqpFlyLIwiB6NTmJwfSVWeZ_vEN7c6bHu2jJnT8

Живеем в един напълно извратен от чисто технологична гледна точна свят брато. Тук някъде трябваше да сложим запетая но е петък и ни мързи адски много. И сега пропуснахме една но щом на министъра на образуванието не му пука и ние ще действаме на този принцип.

Тук сме, за да те запознаем с поредната новост в света на технологиите. Британска фирма ще разработи нашийник, който чрез апликация за смартфон ще превежда кучешкия лай в човешка реч. Няма шега!  Приложението за мобилни устройства ще носи търговската марка WhatsYapp, но не го бъркай с онази програма, която Божинката използва, за да си пише с малки котенца.

Устройството работи като анализира кучешкия лай, движенията и заниманията на домашния любимец, след което предава данните до смартфона чрез специален софтуер. Звучи сложно, но не е. Стопанинът на животното във всеки един момент ще знае за какво си мисли четириногото, дали иска да го захапе или само да му изяде обяда.

Онлайн магазинът откри свой център, наречен Petnology, чиято цел е развитието на технологии, които да помогнат на стопаните по-добре да разбират нуждите на своя най-верен приятел.

whatsapp-whatsyapp-smart-collar-fetch

Кефи ли те?

Синът на Клуиверт ги прави криви и бележи в стил Ибра (ВИДЕО)

Симулатор: Арсенал шампион, Юнайтед извън топ 4