in

Взимаш 2 шишета уиски с 5 лв. на прогнозите, които ти даваме за уикенда

черно тото

Футболният уикенд започва с кафе, злобарка и програмата с мачовете за следващите 48 часа, брато. Фишовете са надраскани, а ние ти предлагаме 5 срещи с общ коефициент 8.47, които си заслужава да играеш със скромни 5 кинта. Печалбата ще ти е за две шишета уиски, а това направо си е рожден ден, нали?

Киево – Ювентус

Погба и компания се вихрят като песни на Джорджано в интернет – демек истински тайфун. Юве мачка наред в Италия. Шампионите записаха 11 поредни победи, а за тази серия могат да им завидят дори и от българското ЦСКА. Гонката между Юве и Наполи продължава, а това означава победа за Юве над Киево.

Прогноза: 2
Коефициент: 1.55

Арсенал – Бърнли

Не ни се вярва, че Арсенал може да допусне издънка срещу тим като Бърнли. На Острова обаче всичко се случва, но Коце Маца ни каза да залагаме смело за победа на “артилеристите”.

Прогноза: 1
Коефициент: 1.35

Астън Вила – Манчестър Сити

Тук ще има зор, но Сити трябва да бият закъсалия го тим на Вила. В последните 4 гостувания на “Вила Парк”, “гражданите” са си тръгвали с 2 победи, 1 реми и 1 загуба. Коефициентът обаче си заслужава риска.

Прогноза: 2
Коефициент: 1.73

Барселона – Атлетико (Мадрид)

Първият в Испания приема втория в битката за върха. Този мач вече сме го играли на три фиша, защото вярваме, че дрибълчето на Меси, дюнерджията Неймар и злобното зъбато уругвайче Суарес ще изклатят мадридчани.

Прогноза: 1
Коефициент: 1.50

ПАОК – Астромитос

След прословутото интервю, което даде Димитър Бербатов на себе си, вярваме, че тимът му ще бъде пределно надъхан да бие без него в първенството, което е по-слабо от родната “А” група без Литекс. ПАОК са четвърти в таблицата, а Атромитос са преди предпоследния.

Прогноза: 1
Коефициент: 1.56

Пробвай и тези:

УБА – Питърбро – 1
Милан – Интер – Х
Рода – Аякс – 2

Кефи ли те?

Симулатор: Арсенал шампион, Юнайтед извън топ 4

Когато дрехите ти станат част от декора