in , ,

За пръв път мечка може да спечели “Оскар” и още изводи от новия филм на Ди Каприо

Film-The-Revenant.JPEG-0c70
Гледахме новия филм на Леонардо ди Каприо, брато. Дълго време след това бяхме в дилема дали сме си пропилели два часа и половина от живота и какво щяхме да правим, ако го бяхме гледали на кино. По всяка вероятност щяхме да си вземем седалката от салона, за да избием парите от билета, но това са само хипотези. Истината е, че останахме леко разочаровани, но успяхме все пак да си извадим изводите. В следващите няколко реда ще видиш нещата, които научихме от “Завръщането”.

Изводите:

– Чък Норис се страхува за безсмъртния си образ след “Завръщането”, след като Ди Каприо оцеля след нападение от мечка, задушаване, падане в дере с кон, лавина, стрелба и още.

– Купи си кон и напусни квартирата, в която живееш в момента. И в двете е еднакво студено, и двете можеш да ползваш като ергенска квартира.

-Режисьорът на филма Алехандро Гонсалес Иняриту прави по-странни филми и от Дейвид Линч.

-Благодарение на родните торент тракери филмът беше достъпен за безплатно гледане у нас на 22-и декември 2015 г. Демек три дни преди тръгването му по кината в САЩ и цели 17 дни преди световната му премиера. По непотвърдена информация Ди Каприо го е гледал за сефте именно през наш торент!

12494811_10204835543561657_4169608201917497934_n

– Жоро Инкасото зарови своето богатство в гората много преди Ди Каприо и неговите хора! С две думи българите пак сме първи, брато!

– Никой няма да ти върне тези 156 минути от живота. За 135 млн. долара можеше да се купи цялото жури на “Оскарите”, че и да остане Лео да почерпи за статуетката.

– Гледахме “The Revenant” и единственото нещо, което разбрахме е, че след “Титаник” Леонардо Ди Каприо най-после се е научил да плува.

– За един “Оскар” Ди Каприо е готов да научи какъвто и да е език, дори и индиански!

– Мики Маус е първият анимационен герой, който получава “Оскар”. Мечката от “Завръщането” може да е първото животно със статуетката!

– Настъпи ли те мечка по главата е на “Оскар” – индианско поверие!

 

– Ако не обичаш някой, пусни го по реката, все ще се намери някой бледолик, който да свърши мръсната работа!

– В живота винаги ще се намери някое гадно селско копеле, което да те прецака и да ти вземе всичко, което имаш!

Виж и това, брато:

Бой, мотори, драма, екшън, романтика, Роки Балбоа, синът на Аполо Крийд, Тупак Шакур, “Гудисън парк” и още и още. Всичко това във филма “Крийд: Сърце на шампион”. От 1-ви януари лентата се върти в киносалоните у нас. Филмът, в който историята на Роки Балбоа продължава.

Кефи ли те?

Десет настръхващи вокала, с които може да ти звъни телефона

Идеалният подарък за Йордановци и Ивановци – вагинални тонколони