in ,

Идеалният подарък за Йордановци и Ивановци – вагинални тонколони

christmas-present-2
Празниците продължават, брато. Тамън бяхме дали почивка на черния дроб и то се оказа, че е Йордановден, а още утре и Ивановците ще черпят. Тежко е! Има обаче един проблем – трябва да се купи подарък. Първоначално харесахме нещо, но май се оказа, че сме се подвели по опаковката. За съжаление вече купихме няколко кутии, защото винаги съдим по обвивката, много сме зле в това отношение.

Испанската компания Babypod е разработила и предлага на пазара вагинални тонколони за бременни жени. Новото устройство е предназначено за слушане на музика от децата в утробата на майката. Ние обаче разбрахме, че става въпрос за колони, които издават звуци на вагина. Тъпо!

Идеалният подарък за Йордановци и Ивановци - вагинални тонколони

На пазара съществуваха т.нар. пренатални високоговорители, които се поставят на корема на бременна жена за музикално въздействие върху фетуса. Компанията Babypod е създала новия си продукт, базирайки се на изследвания на института “Маркес” (най-големия център по акушерство и гинекология в Барселона). Според проучванията на испанските учени, коремната стена на бъдещите майки заглушава звука.

Идеалният подарък за Йордановци и Ивановци - вагинални тонколони

“Децата се учат да говорят в отговор на звуковите дразнители, особено на мелодичните звуци” – пише компанията в анотацията към новия си продукт. Бъдещите родители могат да контролират силата на звука и съдържанието на музиката чрез външни слушалки.

От компанията препоръчват тонколоните да се използват след 16-ата седмица от началото на бременността, а сеансите да са с продължителност 10-20 минути. Сега се чудим какво да обясняваме на Ванката и Даката. Купихме го с такова желание като не могат да душкат между краката, поне да чуват звуци оттам, но то не било точно така.

Кефи ли те?

За пръв път мечка може да спечели “Оскар” и още изводи от новия филм на Ди Каприо

Обявиха Топ 5 на 4-тите български хип-хоп награди – 359 HIP HOP AWARDS 2016