in , ,

Чакаме “Лоши момчета” 3 и 4, Уил Смит е под въпрос

5577ff0d7bfad
Гледал ли си “Лоши момчета” 1 и 2, брато? Ако не си, не е лошо да се поправиш! И без това времето навън е кофти и предразполага за гледане на филми от леглото в комбинация с много нездравословни боклуци, които твоята Цецка ще ти приготви.

Относно филма, едно птиче от Холивуд ни разкри, че се очакват цели две нови части. Първата такава ще излезе през 2017 г., а писането на сценарий вече е в процес. Майкъл Бей, режисьорът на първите два филма, няма да се върне, за да поеме кормилото на продълженията. Джо Карнахан, който режисира “Сивият” с Лиам Нийсън, работи върху сценария.

Единственият проблем се явява с евентуалното участие на Уил Смит, който играеше ролята на детектива Майк Лаури. Все още не е ясно дали той ще го гледаме на снимачната площадка, или ще бъде продуцент. Наскоро Смит обяви, че няма намерение да се снима в продължения на филми и отказа такова за “Денят на независимостта”.

Желанието ни е той отново да си партнира с Мартин Лорънс, защото така смехът е гарантиран. Ще допълним само, че “Лоши момчета” 4 е плануван за 2019 г.

Кефи ли те?

Учени: Най-добре са си умерените пиячи

Финландската брадва, с която дървата се цепят сами