„Ало, 112 ли е? Искам да арестувате котката ми, защото ми изяде бекона!“ (АУДИО)

„Ало, 112 ли е? Искам да арестувате котката ми, защото ми изяде бекона!“ (АУДИО)

Catbacon-630x420
Често ни мъчи един прост въпрос, брато – накъде отива този луд свят? Все по-налудничеви истории чуваме, които ни карат да се плесваме по челото и да се питаме риторично: „Да бе?“

Поредният такъв случай е от добрата стара Англия, където хората обичат еднакво както футбола, така и бекона. Мъж се обади на тяхното 112, което в случая е 999, за да поиска арест за собствената му котка.

„Приятелката ми остави котката да изяде моя бекон. Искам да съобщя за престъпление“, се казва в началото на разговора, а служителката запазва хладнокръвие: „Може ли да повторите?“

Оплакването се повтаря, след което следва и нов въпрос от представителя на полицията: „Котката или приятелката Ви искате да арестуваме?“, на което нашият герой убедително отговоря, че и двамата са виновни и трябва да понесат последствията си.

В крайна сметка от полицията обясниха на пияния англичанин, който е много вероятно да видим на Слънчев бряг, че няма как да обвинят котката в подобно престъпление и освен това животни не биват арестувани.

И ако не ни вярваш, можем да ти представим доказателство под формата на аудио файл. В съда той не важи, но при нас няма такива проблеми. Важното е да знаеш английски поне колкото Барека и Божинката.